Salina 49 kérdése:
Mitől világítanak a bútorok a Sims3-ban?
Figyelt kérdés
Lásd: [link]
Ezek a beállításaim: [link]
Néha megesik, hogy lámpafénynél is ilyen világosak.
2015. márc. 16. 19:31
1/11 anonim válasza:
Ezzel a moddal kiküszöbölheted. Engem nagyon bosszantott. Letöltöd, beleteszed a telepítési könyvtárba (The Sims 3\Game\Bin).
Csak az eredeti GraphicsRules.sgr fájlról készíts biztonsági mentést előbb.
2/11 A kérdező kommentje:
Úgy nézem ehhez írni kell az oldal adminnak, mert itt nincs letöltő link : S A tiedet meg tudod osztani?
2015. márc. 16. 19:41
3/11 anonim válasza:
a telihold idjén van
nekem kifejezetten tetszik
4/11 A kérdező kommentje:
Be van állítva, hogy mindig félhold legyen, mert telihold idején úgy ragyogott, hogy nem szinte nem is látszott semmi :S
2015. márc. 16. 20:34
5/11 anonim válasza:
#2 Ó bocsánat, nem vettem észre. Régebben szabadon elérhető volt. Hányas verziójú patch van meg neked?
#1 voltam.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D Az Egyetemi életig van meg. Mindjárt ki is próbálom.
2015. márc. 16. 21:55
8/11 A kérdező kommentje:
Sikerült! Ezer hála, köszönöm a segítséget :D Végre vakulás nélkül játszhatok.
2015. márc. 16. 22:08
9/11 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült, bár közben jelentettek más tartalma megosztása miatt. Sebaj, töröltem a felhasználót...
10/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire szigorúan veszik a szabályzatot, pedig még a forrást is megemlítettük.
2015. márc. 16. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!