Miről szól a league of legends? Vagyis a lol (többi lent)
én még nem játszottam vele és nem nagyon tudom hogy miről szól maga a játék vagy hogy mit kell benne csinálni és hogy single play vagy lehet többen is játszani stb igazából minden érdekel a játékról és még annyi hogy hogyan lehet hozzájutni vagyis hogy le lehet tölteni vagy esetleg online vagy CD-s
előre is köszönöm a normális válaszokat :)
Miről szól a LoL? Fogjuk meg a real-time stratégiákat és a hack and slash játékokat, vegyük ki belőlük a legrosszabb tulajdonságaikat, és azokat gyúrjuk össze egy játékká! Hitessük el több millió tizenévessel, hogy ez egy teljesen új játékstílus, és vegyük rá őket, hogy a zsebpénzüket elszórják karakter skinekre, meg hasonló virtuális sz*rságokra!
Ne akarj csak azért játszani vele, mert mindenki ezzel játszik! Pedagógusként sok gyerekkel beszéltem a MOBA-król, Counter-Strike-ról, Minecraftról, és hidd el, a nagy részük még csak nem is szereti az adott játékot, csak azért nyomja több száz órán át, mert a többiek is azzal játszanak, és nem akar kilógni a sorból.
[link] (észak+kelet EU szerver)
[link] (nyugat EU szerver)
[link] (amcsi szerver, de M.o.-ról játszhatatlan kb., messze van a szeró, maradj az európaiaknál)
Ingyenes játék, az oldalról leszedhetetd. 5 az 5 ellen meccsek, arról szól, hogy le kell rombolni az ellenség bázisát. Egy RTS (stratégiai) játék szerű kinézet és irányítás, de nem egész osztagokat irányítasz, hanem csak egyetlen karaktert (majdnem 140 karakter közül lehet összesen választani, ezeket játékon belüli pontokért vagy igazi pénzért tudsz megvenni).
hivatalosan ARTS, azaz action real time strategy, vagyis egy adott hősöd van, akit/amit fejleszthetsz, erősíthetsz tárgyakkal, ileltve szintlépésenként kap 1 elosztható pontot.
Jelenleg több, mint 120 hős van különböző szerepekre, top, jungle, mid, bot adc, bot support. Ezekről bővebben hivatalos weblapon olvashatsz.
Azért nem teljesen igaz, hogy csak 5v5, mert többféle játék mód van. A leggyakoribb a Summoners Rift 5v5 meccs, itt végig kell ütni egy ösvényt (elpusztítani a 3 tornyot + az inhibitor-t) és elpusztítani az ellenfél nexus-át (a 2 védő tornyával együtt). Neyust csak akkor üthetsz be, ha van levert inhibitor. Ha újraéledt, akkor sérthetetlen a Nexus és a nexus turretek is.
Más játék módok: ARAM (5v5 1 ösvénnyel), Twisted Treeline (3v3), Dominion (pontfoglalás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!