Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamen vett játékot nem...

Steamen vett játékot nem bírja a gépem?

Figyelt kérdés
még nem vettem meg, de ha esetleg megveszem és nem bírja a gépem vissza tudom kérni a pénzem vagy valami megoldás létezik ilyenkor? Elvileg a videokártyám nem elég a játékhoz de tudtam már úgy élvezhetően játszani, hogy valami nem volt elég ezért szeretném kipróbálni.

2015. márc. 15. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Esélyed nincs visszakérni a játékot. De írd meg, milyen géped van, mit vennél és megmondjuk.
2015. márc. 15. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy marad a torrentbolt. Ott ki lehet próbálni, fut-e. ;)
2015. márc. 15. 19:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Ubisoft hétvége van szóval a Sc Blacklistet szerettem volna, elvileg a videó kártyám nem elég : AMD Radeon HD 6470M , 4 gb ram , i3 2,2ghz cpu

Multizni akarok azért nem jó a torrent

2015. márc. 15. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz multizni, de meglátod, hogy fut-e... töltsd le, telepítsd, és ha nem megy, ne vedd meg. Ha meg megy, akkor vedd meg és tudsz multizni is.
2015. márc. 15. 21:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Vettem főnök ez lesz akkor :) csak 11 gb és másfél óra telepítés, azért írtam ki a kérdést, de akkor tesztelem, zárhatjuk a témát.

Köszi a gyors válaszokat

2015. márc. 15. 22:26
 6/8 CptTomato ***** válasza:
Mellesleg a steamen MINDEN játék gépigénye fenn van...csak lejebb kellgörgetni a képeken meg a videokon....
2015. márc. 16. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, utolsó, csak a gépigény nem mindig jó/nem mindig összehasonlítható a hardvereddel. Pl. nem egy játék van, amihez Windows 7/8 ki van írva mint támogatott OS, mégsem viszik el. Vagy olyan videokártya minimumhoz ami az enyémnél gyengébb, mégis elviszem mediumon 40+ FPS-el. Meg aztán vannak a rosszul optimalizáltak, amiknek meghaladom a recommendedjét, és még lowon se megyek 25 fölé...
2015. márc. 17. 22:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Régi fórum, de pontosan azért lett kiírva a kérdés amit az utolsó kommentelő is mondott.
2015. máj. 19. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!