1/12 anonim válasza:
Fallout: New Vegas. Szerintem köröket ver a 3. részre.
A Rage sem rossz, de csak egy sima FPS, a Fallout sorozat meg egy komplex szerepjáték.
3/12 anonim válasza:
Egyértelműen Fallout. De a Rage még a Borderlands tól is mérföldekkel lemarad, de attól még persze egy elég jó játék.
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor egyértelműen Fallout,köszi mindenkinek.:)
2015. márc. 16. 15:04
5/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy a New Vegas jobb mint a 3?Több fegyver,küldetés,hosszab játékidő,jobb történet?
2015. márc. 16. 15:34
6/12 anonim válasza:
Igen! a new vegas jobb!
több fegyver, több lehetôség
jobb célzás stb...
7/12 anonim válasza:
Jobb történet, jobb szereplők, jobb helyszínek.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszi mindenkinek
2015. márc. 16. 19:24
9/12 anonim válasza:
Én vitatkoznék az előttem szólókkal, szerintem a Fallout 3 jobb, mint a New Vegas. De a lényeg az, hogy Fallout mindenképp.
10/12 anonim válasza:
igaz ami igaz én is inkább a fallout3-at választanám!
Igaz hogy aki már végig vitte a 3-at az inkább a New vegas-t mondja mert valamenyivel jobb az igaz...
de ha még nem játszotál a fallout 3-al addig ne játsz a new vegas-al!
l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!