R.Viola kérdése:
SIMS 3! Mit tudok csinálni, ha valaki elvitte a csecsemőmet?
Figyelt kérdés
Van egy baba simem, pólyás és rendeztem egy bulit a házamban, és az egyik vendég tűvozott a gyerekkel együtt, és nem tudtam megállítani! és elvitte, és a gyerek teljesen el is tűnt a családból, meg mindenhonnan!!!2015. márc. 15. 16:48
1/4 anonim válasza:
Most komolyan képesek ellopni a gyerekedet? xD
Láttad ki vitte el?
Talán felkereshetnéd azt a családot, és ha ott van a gyerek, akkor rákattinthatnál, hátha van olyan funkció amivel hazaviheted...
(csak egy tipp)
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy éhes volt vagy valami és nem foglalkoztál vele és elvitte a nemtudommilyen szolgálat. Ezt meg is kapod üzenetben hogy ha így folytatod elviszik
3/4 anonim válasza:
egy bulizó vitte el vagy a gestapo?
4/4 anonim válasza:
Lehet a szociális munkás vitte el. Akkor úgy tudod visszaszerezni:elmented a játékot rögtön azután, ahogy felhívtad az örökbefogadási irodát és addig el nem mented teljesen amíg nem azt a gyereket adják neked, amelyik a te csecsemőd volt.(Nekem is volt hasonló esett):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!