Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csábításból jeles akciópont?

Csábításból jeles akciópont?

Figyelt kérdés

Hogy van az,hogy kivételesen venni szerettem volna akciópontot ebben a játékban sms-sel,de 100 akciópontra az 508ft helyett több mint 1000ft-ot vettek le,és még az akciópontot se kaptam meg.ezt a válasz sms-t küldték:Please start Web transaction before sending the message.

A netem be van kapcsolva mindig,úgyhogy az nem lehet hogy nincs net.

Segítsetek kérlek!

2015. márc. 15. 13:43
 1/3 ludy válasza:
Szia! Ez az egyik barátnômmel is ez törtènt ,hogy több pènzt levettek ès nem adtak neki AP-t! Ez majdnem minden virtuális játèkban ahol lehet venni Ap-t vagy hasonlot îgy van ! A barátnöm szólt az egyik moderátornak , ès se a pènzt se Ap-t nem kapott! Szoval szerintem hagyd az egèszet már nem lesz belöle semmi! Legalábbis akit ismerek ès ugyan ez megtörtènt vele nem kapott semmit !
2015. márc. 21. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Remek.:(

Jó tudni.

Soha többet még egyszer...

Köszi a választ!:)

2015. márc. 23. 05:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ez egy f-szság. Én többször is vettem akciópontot többféleképpen is és SMS-sel is. Nem a moderátornak kell írni én sem neki írtam, amikor egyszer megtörtént velem, hogy nem kaptam meg. Ha normálisan eljársz annak ügyében, hogy megkapd az akciópontjaidat, akkor megfogod kapni. Ugyanúgy több barátom is szokott venni akciópontokat és eltudják intézni, ha bármi probléma akad.
2017. szept. 19. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!