AKadt egy kis gond a Sims 4-emhez letöltött Mod-okkal és Custom Content-ekkel. (? )
Figyelt kérdés
A Sims 4-emet legalálisan használom, vagyis megvettem és aztán telepítettem. Nemrég találtam egy csomó Mod-ot és Custom Content-et, ami tetszett, úgyhogy letöltöttem őket, és ahogy sok helyen olvastam, a (.package fájlokat) a MODS mappába helyeztem, aztán a játékban bepipáltam a "Script Mods" négyzetet. Azonban mikor el akartam indítani a játékot, olyasmit írt ki, hogy néhány szükséges játékadat hiányzik, próbáljam meg újratelepíteni a játékot. Mikor kivettem a Sims 4 > Mods mappából a .package fájlokat (áttettem egy új mappába, amit én hoztam létre), minden rendesen működött a játékban (bár még mindig nem voltak ott a letöltéseim). Szóval nem értem. Tudna valaki segíteni?2015. márc. 14. 17:39
1/3 anonim válasza:
verziószámra figyeltél? lehet elavult 1-2 mod amit használni szeretnél, nálam is volt már ilyen pár játéknál. Minden fájlt sikerült leszedned, amit kért? Máshova valami extrát telepíteni, berakni stb nem kell (nem sims 4-ezek, azért kérdezem, pontosan elolvastál-e mindent)?
A mappa neve nagyon fontos, hiszen a játék is arra hivatkozik, arra lett írva a script.
Pl: Tegyük fel van 1 polcod, ahova a füzeteket teszed. Ezt mindenki tudja. Ha te most a füzetet otthagyod a konyhában, akkor más nem fogja azt megtalálni a polcon és máris keveredés van.
2/3 A kérdező kommentje:
Figyeltem mindenre, a letöltéssel nem volt gond egyáltalán. Minden a Mods mappában van. Akkor mi lehet? :)
2015. márc. 14. 19:35
3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbálgattam kisebb csoportokban, és kiderült, hogy mindegyik működik, ez az egész egyetlen francos rózsaszín körömlakk miatt volt! >.< Na mindegy, most már legalább kipróbálhatom őket a játékban. :)
2015. márc. 14. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!