A cs go leárazták 5,49-re most vagy húsvétkor éri meg megvenni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 21:38
1/4 anonim válasza:
passz, karácsonykor én pl besz*ptam, le volt tolva 50%-kal, megvettem, rá 3 órára meg 75%os leértékelése volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Hu az télleg gázos
2015. márc. 13. 23:27
3/4 anonim válasza:
750-800 forintot bukni azért nem vészes, és még úgy is akciósan vetted (csak utólag szar érzés hogy lehetett volna olcsóbb is).
Én tegnap délben vettem meg 11 euróért és este 5,49... Nem is akarom elhinni [...].
Az én példám nagyobb bukás, szerintem vedd meg amíg ennyi. 3,5 dollár volt a csúcs és most is csak pár száz forintos eltérésre vársz ki ami vagy bejön vagy nem.
4/4 A kérdező kommentje:
400 ft hiányzik az árából ma utaltam ha megjön hétfőig paypalomra akkor megveszem ha nem akkor ezt kihagyom :/
2015. márc. 14. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!