Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTS DayZ vélemények?

GTS DayZ vélemények?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy szar.

Bunkó,tahó adminok.Mellettük legyen szólva, hogy viszonylag sok időt belefecölnek, de nagyon el vannak szállva attól a szartól. Kipróbálni elég, én is csak azért tettem fel, hogy megnézzem hogy fut a játék. Aztán 1 hét játék után elegem is lett belőle, és megvettem az eredetit. Külföldi szerókon 100* jobb játszani. Bár mostanában inkább SA-zok.

2015. márc. 21. 16:42
 2/2 anonim válasza:

Régóta játszom ott.

Egy-egy admin valóban ott éli ki a hatalmi vágyait, de mellettük legyen szólva reagálnak, és a szabályszegőket bannolják-ellenük legyen szólva, hogy a bannolt játékosok feloldhatják (pénzért) a bannjukat. És azt hiszem itt már le is írtam a lényeget. A pénz lett a fő szempontjuk, nehéz mesterlövészeket csak pénzért vehetsz. Egy-egy játékos kivételezett helyzetet élvez.

ha ott akarod kezdeni a játékot, egy-egy játékos talán fog segíteni ebben-abban, de admintól ne kérdezz semmi ilyesmit, mert nem foglalkozik veled. Support, vagy "hivatalos" segítő emberke nincs.

A játék változó, hol pörög, hol semmi sem történik. Játékos elég sok van, kár hogy a parton randaríloznak, és nem bentebb, északra.

2015. ápr. 3. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!