A GTA San Andreas-ban hol vannak pontosan az alábbi helyek?
Temető
Katonaság
És egyéb érdekességek amiket ti találtatok.
A temető Los Santos-ban a film stúdióknál és a katonaság a sivatagban van ha jól tom.Ja és egy tipp:
menj el a chilian hegyre vagyis a tanyasi helyre a legmagasabb hegyre és vigyél magaddal 2 vagy 3 társadat egy a autóban.Ha felértél a hegy tetejére ott lesz egy ugrató ott ugrass és meglapatésre a haverjaid kifognak esni a kocsiból. Epic Fail.
Ja még egy tipp:ha ezt fogod csinálni akkor inkább előtte írd be a repülő kocsi ceatet XDXDXD
Legyél böszke mert ezt csak veled osztom meg =)
És igen én találtam. Menny las Venturas ba. Ott volt / vagy van olyan dobókockás küldetés(az a jele) menny be a kaszinóba. Ott le lehet mennyi a széfekhez, de elötte van 1 terem ahól van 1 szellözö nyílás ott nyomd a W és ugrálj.. egyszer csak kiesel a széfek feletti teremre. ott ird be az ejtöernyQ ködot vagy a háti repülö táska kódot és ugorj le. Hogy gyorsabban repülj nyomd a space - t csak lefelé menny kb 5 percig (nem vicc) egyszer csak földet fogsz érni a nagy semmiben és csak 1 etlen dolog lessz látható, az a daru. De persze más dolgok is vannn söt minden ott van csak nem látszanak csak az emberek és a daru.ugyan úgy megy minden , ez uyagn az a város. Csak hát a nagy semmiben =) ha vissza akarsz menni irány a daru teteje és kampeca . Aztán ujra fenn áledsz ujra.
Tényleg becsüld meg mert ezt tényleg én találtam és csak nagyon kevesekkel osztottam meg. Szivesen =)
most már egyépként elég sokan tudnak eröl kössz.
Ja és a zombotech valahol itt található: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!