A PS4 játékok multijáért fizetni kell?
Nem értem, hogy most mi van?
Nekem azt mondták, hogy míg a PS3-nál nem, addig a PS4-nél fizetni kell a multiért? Ez hogy van most?
Itt van ez a két kártya:
- PSN PLUS
- PSN NETWORK CARD
Tehát nem elég ezeket megvenni, kell ezeken túl is valami, hogy multizhassak? És ha igen akkor mi?
Én főleg a Mortal Kombat X-et tolnám meg a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited-et. Meg esetleg mást.
A PS4-nél fizetős a multi. A PSN-t kell befizetned, és kész. A PSN Network Card arra való hogy ha a gépen keresztül szeretnél játékot venni, és nincs bankkártyád akkor annak az értékét vásárolhatod le.
Igen a ps3-on még ingyenes volt a multi a ps4-en meg nem. Valószínűleg rájött a Sony hogy hülye volt, és hogy a multi ingyenessége marhára nem hozott annyi többletfelhasználót az Xboxosokhoz képest hogy ezt megérje fenntartani.
Tehát ha befizetem a PSN-t egy évre akkor ezzel letudtam a multi dolgot?
A másik meg az, hogy a netet hogy kell rákötni a PS4-re?
Mondjuk teszem fel eladom a gépet akkor a gépben lévő netkábelt bedugom a PS4-be és ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!