Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szerverembe hogyan...

Minecraft szerverembe hogyan végyem le a skypvpém mivel? Milyen pluginnal?

Figyelt kérdés
Minecraft szerverembe hogyan végyem le a skypvpém

2015. márc. 8. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?! Bocs, hogy ebbe kötök bele, de nem lehet értelmezni a kérdésedet.. Olvasd át még egyszer, hogy mit írtál, és kommentben írd le újra, olvashatóan, hogy mit akarsz.

A helyesírásod és a fogalmazásod alapján fiatal lehetsz (vagy nagyon buta). És ezek a dolgok elég bonyolultak, még egy olyan egyszerű játék esetén is, mint a Minecraft. Szerintem hagyd a szerver készítést a profikra. (Legalábbis az idősebb/tapasztaltabb/okosabb emberekre)

A többi válaszadó kedvéért leírom, hogy mi (szerintem a kérdésed:

Minecraft szerveremben, hogyan és mivel védjem le a SkyPvP-met? Milyen pluginnal?

Minecraft szerveremben, hogyan védjem le a SkyPvP-met?

És, hogy ne csak kötekedjek, hanem válaszoljak is (részben): Itt egy link, ahol pluginokat lehet letölteni a szerverekhez:

[link]

Bár angol, ezért az megnehezíti a dolgodat. Keresgélj, használj google fordítót, és keress oldalakat vagy videókat, ahol leírják, melyik plugin kell a területek levédéséhez.

De a legegyszerűbb megoldás, ha rákeresel a YouTube-n, hogy hogyan lehet levédeni a SkyPvP-t pluginnal. (SkyPvP levédése) Remélem segítettem valamennyire. :)

2015. márc. 8. 18:15
 2/2 anonim ***** válasza:

mi az a végyem? Mi ez a szó, mit takar? mert van a véd, védeni szó, amiből jön a védjem ige. Ha le akarod védeni, akkor sok lehetőséged van rá, az egyik ilyen a world edit és a world guard, de létezik simán sky pvp plugin is pontosan ilyen célokra.

Amúgy sok sikert kívánok hozzá, remélem az angol tudásod megvan hozzá, mert anélkül nem fogsz nagyon boldogulni.

2015. márc. 8. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!