A GTA 3-ban hol van jégkrémes kocsi?
Figyelt kérdés
Be akarok gyűjteni a kikötői garázsba egy jégkrémes kocsit, mert már csak az kell, de azt pont nem találok sehol!2015. márc. 8. 13:31
1/9 aladar12 válasza:
asszem a 2. és 3. szigeten szokott lenni, nagyon ritkán. én az elején csak azért csináltam meg trükkösen a fagyis küldit, hogy ne szenvedjek a keresésével.
2/9 Nemohalacska válasza:
Fix helyen nincs. Ritkán fordul elő az utakon. Kezdj el tűzoltós küldetést és oltsd a kocsikat előbb utóbb lesz fagyis kocsi oltani valóként. Aztis oltsd el majd hagyd abba a tűzoltást és szerezd meg a fagyis kocsit.
3/9 anonim válasza:
Itt van segítség: https://www.youtube.com/watch?v=oRj9XE7OPpE
4/9 Nemohalacska válasza:
Naigen de ha már ezen a küldetésen túl van akkor már fújhatja ezt a módszert. :D
5/9 A kérdező kommentje:
B.ssza meg már túl vagyok rajta! :/
2015. márc. 9. 12:11
6/9 Nemohalacska válasza:
De mondom a tűzoltós megoldással is megy.
7/9 A kérdező kommentje:
De már 5 tüzet is eloltottam a 2. Pályán mégsem találtam jégkrémes kocsit!
2015. márc. 9. 19:19
8/9 Nemohalacska válasza:
Többet kell mire beadja. Addig oltsd amíg elő nem bukkan egy. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Beadta a 34.-nél! :D
2015. márc. 14. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!