Eddig milyen játékokat vettél meg eredetiben? És milyeneket tervezel vásárolni?
GTA 4-et(XBox-ra)
tervezem a kiegészítőket
főleg a Lost and Damned-et
PC-re a Command and Conquer-Tiberium Wars 3 és az 1ik kiegésztítője(Kane's Wrath)
PC-re GTA San Andreas(még nem használtam mert trágya a gépem)
Team Fortress(Orange Boxban-ehhez is ratyi a gépem :S)
van még 1 pár de nem jók
CS 1.6 másolt van de lehet kéne eredetiben
GTA IV mert sztem egy zseniális alkotás és nemcsak holmi tucatjáték.
Azt leszámítva az utolsó eredeti játékom még kartondobozos időszakból származik. Azt hiszem talán a Nedd for Speed III Hot Pursit.
Anno sokat vettem meg karton dobozban akkor még internetem sem volt de ha lett volna azt sem tudtam vna mi az a torrent vagy warez. Bár akkoriban nem sok játék volt védve simán csak le kellett másolni a CD-t és kész.
Azóta egyet sem vettem meg a GTA IV kivételével.
Nem készült még olyan játék ami sztem megérte vna a pénzét. egy FPS-TPS 1-2 nap alatt kivégezhető a RTS unalmas számomra
2-3 napi játékért nem adok ki 10-15E Ft-ot. És különben is miért fizessek olyan valamiért ami ingyen is megszerezhető?
Ha van 2 ugyanolyan termék a polcon te melyiket vennéd le ami ingyen van vagy amiért pénzt kérnek? Naugye....
Hozzáteszem hogy én se teljes áron jutottam hozzá ezekhez hanem 1-2 E Ft-ért.
jó állapotban persze ilyenben válogatós vagyok(épp ezért nagy szerencsém is volt velük iyen olcsón tök újan)
Egyedül a GTA 4-et vettem meg rögtön ahogy tudtam,mert az naggggyon odab..... :)
az első válaszadó
Manic Miner nevűt vettem meg Androidra.
Nem tervezek mást venni, nem szoktam játszani csak ezzel a ManicMinerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!