Wowwal kapcsolatban lenne kérdésem?
Hello!
Ha veszel bármilyen wow-ot (akár battlechestet) mindent fogsz látni azokból a kiegészítőkből amiket nem vettél meg csak nem használhatod/mehetsz oda... bár ah-ból tudsz venni tárgyakat amik alacsony szintűek az adott kiegben amit nem vettél meg.
A recruit a friendről nem sokat tudok akkortájt hozták be amikor én abbahagytam a játékot.... De szerintem nem elég lvl 1 hozzá hogy meghívj valakit....vagy magadat akarod meghívatni?
Viszont ne felejtsd el nem csak a játékot kell megvenni hanem játékidőt is ....vagy pre-paid carddal vagy online bankártyáss/paypalos fizetéssel.
Na akkor sorjában... a gold farmolásos dolog és játék időre váltásról most olvastam én is... legális lesz ...hamarosan(lehet már az is azóta). Viszont ne feledd hogy nekik is kell "élni" valamiből szóval én azt gyanítom hogy irgalmatlan mennyiségű goldot kell majd 1-1hónapért fizetni.(értsd.: nem elég minden este lenyomni pár instát esetleg 1-2 raidet).
Modellek alatt mit értesz? Classokat? Szerintem azokat nem...pl anno mikor kijött a wrath of the lich king, nekem nem lehetett death knight karakterem amíg meg nem vettem a kieget, ugyan ott volt a karakter kreáló menüben de kivolt szűrkítve és nem tudtam semmit csinálni vele.
Ha olyasmikre gondolsz ami armor ilyesmi.... az részben igen az előző válaszomban írt módon(AH...stb.) és nem mert:
Pl.: most 100 lesz/lett?! a max szint az elöző kiegben amit te megveszel ott meg csak 90 a kezdő zónákban úgy saccolom olyan 88-91 lvl igényű cuccok esnek ...az előző kiegek megjelenése alapján ezek sokkal erősebbek mint az elötte lévő kiegben a lila cuccok, és több mint valószínű hogy lesz néhány kék cucc ami eladható ah-ban...így meg tudod venni és használni is tudod, azontúl mondjuk ha van egy craftolható mondjuk mount aminek az új max szintjéhez ki kell túrni a crafting skillt maxra ahoz gyakorlatilag lvl 100nak kell lenned vagy több mint valószínű hogy leszel... de mondjuk ez a mount nagyon királyul néz ki és ráadásul mondjuk lvl 60 kell csak hozzá és nem bind on character akkor megveheted ezt is.
De gyanítom hogy te az új classra fajra gondoltál.... azt szerintem nem használhatod... több mint valószínű de egy kisebb utána járást ez is megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!