Melyik a legjobb horror játék?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 14:21
11/34 anonim válasza:
Nálam a Silent Hill 4 viszi a pálmát!Az nagyon jó!!!!
12/34 anonim válasza:
07-01 09:27. Szóval se mondtam, hogy az l4d avagy az l4d2 nem jó játék… Sőt úgy alapjában véve a játékélmény veri az DS-1 vagy a 2 –t. Nem tudom, hogy a legutóbb leírt pár sorban milyen erőltetett humort véltél felfedezni de ezt kérlek oszd meg velünk is. Az írásodról csak úgy virít a harmincat alulról súroló IQ szinted ezért kérlek 2x is gondold át, hogy melyik billentyűre teszed a virsli ujjaid. További szép napot.
13/34 anonim válasza:
"Nahh megjött apuci xD"
Marha vicces volt.
14/34 anonim válasza:
Horror játék=vagy nagyon durva(Condemned Criminal Origins) vagy félelmetes(Amnesia the Dark Descent, Penumbra sorozat)
a fear1-2 csak egy lövölde... mi félnivalód van ha egy gépágyú van a kezedben? -.-"
inkább próbáld ki azokat amiket leirtam... :)
15/34 anonim válasza:
utcsó vok... amúgy a DEAD SPACE 2 se vmi félelmetes.. annál még a DOOM 3 is parásabb.... o.o
16/34 anonim válasza:
Amnesia the dark descent, valamint a Fatal Frame 1-2, és a Siren. A Silent Hill 2 meg szerintem a legjobb a sorozatban, bár a többi sem rossz. Sajnos manapság már nincs jó horror, kivéve az amnesia-t, meg a dead space-t, de azt már mondták.
18/34 anonim válasza:
Apucinak üzenem,hogy a Dead Space tündérmese..
Nem kéne beállítani úgy,mintha olyan félelmetes lenne.
Jó kis kaszabolós-darabolós játék,de annyi,nem ijesztő.
Ha viszont jó játékot akarsz,amin tuti beszarsz,akkor ajánlom a Siren bármelyik részét,de sajna az csak Ps2-őn és 3-on van... Nem tudom neked mid van.
Viszont attól a játéktól tuti rettegni fogsz.
19/34 anonim válasza:
a Penubra és az Amnesia mindent visz
20/34 anonim válasza:
Régebbi játék de elég jó horror akciónak nevezhető a Blood2, ha meg vérengzésre vágyik valaki akkor Postal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!