Hogyan bizonyítsam be hogy enyém a Steam fiókom?
Figyelt kérdés
Nemrég, kb 5 napja kaptam egy értesítést a Steam-től hogy elképzelhető hogy más is hozzáfért a fiókomhoz, ezért korlátozva lett, és be kell bizonyítanom hogy az enyém. Nos fel is vettem a kapcsolatot a Steam Support-al, felsoroltam pár bizonyítékot hogy az enyém... Ez történt 3 napja. Azóta semmi válasz nem érkezett tőlük. És olyanokat soroltam fel hogy mi volt az e-mail címem első barátom, fizetési módot nem tudtam mondani, mert nem vettem semmit Steam-en. 20 játékom amik közül egy ami igazán értékes az a CS:GO, ezt egy osztálytársamtól kaptam gift-ből. Nem válaszolnak, mit kell írnom vagy mit kell még hozzá fűznöm a dologhoz, mert nem akarom elveszíteni a fiókom 50$-nál van az inventorym... És 2000 valahány napra lett lekorlátozva, ha nem oldja fel a korlátozást egy Steam staff. Segítsetek kérlek!2015. márc. 4. 16:09
1/10 anonim válasza:
"felsorolni pár bizonyítékot" kb bárki tudhat. Szkenneld be pár játékod számláját, plussz a személyigazolványod mind két oldalát és azt küld el neki. Azzal már elég lesz nekik.
2/10 A kérdező kommentje:
Mondom, nem vettem soha semmit Steam-en. Nem tudok számlát felmutatni. A CS:GO-t giftben kaptam, a többi játékot meg ilyen Giveaway-ekről vannak. És a személy igazolványomat már mér fényképezném és küldeném el nekik?
2015. márc. 4. 16:21
3/10 anonim válasza:
" És a személy igazolványomat már mér fényképezném és küldeném el nekik?"- Ezzel bizonyítod hogy az vagy akinek kiadod magad...
4/10 A kérdező kommentje:
A személyigazolványomon az igazi nevem van, ahol lakom stb. Steam-en nem ezeket adtam meg.
2015. márc. 4. 16:34
6/10 A kérdező kommentje:
Most lefényképeztem és elküldtem nekik azt az e-mail amit tőlük kaptam amikor kaptam a Giftet. Ennyi vajon elég lesz?
2015. márc. 4. 16:38
7/10 anonim válasza:
cinkes, nem biztos, hogy visszarakják, mivel e-mailt könnyű feltörni.
Legközelebb meg az igazi neved és életkorod add meg, akkor nem fogsz ilyen bajba keveredni. Ha kiskorú vagy, akkor meg nem kéne 18+os játékkal játszanod.
Amúgy létezik Steam Guard, ahol telefonhoz is kötheted a steam számlád, így oda kapsz igazoló SMS-t, ha visszakapod vagy újat csinálsz érdemes lenne utána nézned.
8/10 anonim válasza:
egyébként ha nem steam-en vetted a játékokat (pl kulcsos odlalak), akkor az ott megadott termék azonosító kódokat is megadhatod nekik, amikkel azért elég jól be lehet azonosítani.
9/10 A kérdező kommentje:
Azaz hogy tegnap frissítettem a Tiketet de nem nagyon írnak vissza... Ha nem írnak vissza az annak a jele hogy nem elég bizonyítékot adtam meg?
2015. márc. 5. 17:00
10/10 A kérdező kommentje:
Vagy ha nem adtam meg elég bizonyítékot akkor vissza se írnak?
2015. márc. 5. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!