Mi a véleményetek a World of Tanks vs War Thunder (Ground Forces) -ról?
Pro és kontra, mi tetszik benne és mi az ami nem. Szerintetek melyik a jobb játék(melyik nyújt jobb játékélményt), mi az ami tetszik benne és mi az amit kimondottan utáltok ezekben a játékokban?
...Szerintem mindkét játék egyre laposabb. A wot az utolsó patch óta egyre szarabb alig tudsz eltalálni valamit is ....., A WT gf meg hovatovább egyre gagyibb(pl 6-7 lövéstől még mindig működik az ellen tankja tégd meg 1 lövésre kiszed, na meg hasonlók mikor a repülők egy szempillantásra kiszednek és te csak pislogsz a kilőtt tankon hogy most mi is van....
Írjátok meg véleményeiteket, kinek hogy tetszik ez meg az a játékban.
Én nemrég tértem át a War Thunderre, szerintem jobb játék, ami a gameplayt illeti.
A wottal az lett a bajom, hogy hiába játszol jól, ha vesztettél, akkor agyon vagy büntetve, viszont a war thunderben nem így van, ott ha jól megy, akkor megkapod a jutalmad érte tisztességgel, maximum a győzelemért járó extrát nem.
Amit említettél (egylövéses halál, sok lövés után sem lőtted ki az ellenfeled) az tipikus kezdő dolog, mert még nem érted, hogy hogy működik a játék a repülős bombázás meg ugyan olyan, mint a wotban az arty, szóval nem nagy különbség és legalább a war thunderben jobban tudsz ellene védekezni.
A war thundernek vannak idegesítő glich jellegű hibái, amiket szerintem idővel ki fognak javítani.
Nekem összességében sokkal jobban tetszik a war thunder, mint a wot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!