Unom a Sims 4-et. MiTt csináljak? Bővebben lent:
Unom a Sims 4-et.Nem tudtok valamilyen modot belinkelni?
Előre is köszi :)
1. kommentelő:igen megvan de...
2. kommentelő: tudom hogy vannak,de letöltök játékokat és nem indulnak el.Tudsz valami jó jétékot mondani?
#6-os válaszoló: Éppenséggel letölteni is szokás, ha Steamen/Originen/stb. megvette. Persze, feltételezhető, hogy a kérdező nem így tett, de ez most mellékes. Manapság egyébként tök jó akciókat is el lehet csípni Steamen, egy-két ezresért néha lehet beszerezni több ezreket érő játékokat, nem értem, minek kell kalózkodni, azon felül, hogy az ember kipróbálja, futni fog-e. Bár még arra se kellene.
A Sims 4-nek majd lesz egy új kiegészítője március végén, a Get To Work, amiben végre munkába is el lehet kísérni (orvos, detektív) a Simeket, illetve boltot is tudsz majd nyitni. Ígéretesnek tűnik, úgyhogy ne add fel végleg a Sims 4-et, elvégre még nagyon kezdeti státuszban van az egész, az előző játékokhoz képest. Gondolom, az előzőekkel játszottál. Azok még mindig le tudnak foglalni egyeseket órákra azért.
Egyébként:
Saints Row sorozat, főleg a 2.-tól felfelé (személyes kedvencem a 3 és a 4 is). Szinte a GTA testvérének is lehet tekinteni, de ez engem jobban lekötött, mint a GTA sorozat.
Just Cause 2
Sleeping Dogs
Red Dead Redemption
Mafia 2
Bully
Esetleg, ha szeretsz gondolkodni, Portal 1-2
The Movies
Építgetésre SimCity 4 vagy az újabb SimCity (2013), Cities XL-sorozat későbbi darabjai (2012 és XXL között érdemleges különbség nagyon nincs).
Talán Garry`s Mod, ha bejön.
Unturned
Terraria
Don't Starve
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Egyébként megvenni szoktam a játékokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!