Szerintetek az xbox one vagy a ps4 a jobb?
Mind a kettő konzolnak megvannak a maga hátrányai és előnyei. Személy szerint én Sony párti vagyok ,de vegyük sorjába. PS4 szerintem jobb grafikát tud biztosítani mint az Xbox. Xboxon van ez a gold tagság vagy mi amit ha megveszel tudsz multiplayerezni (javítsatok ki ha rosszul mondom). A box kontrollere nekem jobban kezemre áll és persze ott van a kinect. Persze nagyon nem használja ki. Elvileg olcsóbbak is a játékok boxra. A PS4 nek nagyon prémium kinézete van szerintem, olyan futurisztikus. Erősebb gép mint a box. Ingyenesen tudsz multiplayerezni. Egyébként itt egy oldal ahol teljesen leírják a pozitívumokat és a negatívumokat is egyaránt. [link]
Én a PS-t ajánlanám. Oké hogy drágábbak rá a játékok de nem kell havonta fizetni ilyen live gold tagságot vagy mit. Remélem segítettem.
Ps4 vs xbox one
Nos,grafikai szinten egyforma,talán az exluzívok szebbek ps-en
Fps is
De ugyammár,grafika meg fps kell,ott a pc
Kontroller mindenkinek más,nekem pl ps-é tetszik megszoktam
Sírtam az xbox-étol
De csak a...nemtom ps-en l3nak mondják
Na attól
Egyik itt másik ott
Huu ps kissebb szebb,cserébe melegebb,mármint rosszabb a hűtése,ami szar,meg elvileg hangos
Bár mediamarkt-ba egész nap megy a ps,azt amikor bemegyünk langyos meg halk is
Xbox mellett ott a kinect,bár ps move is tetszik nekem (meg ez a play room szarság)
Ha már exlusiv xbox tól nem nagyon tudok,egyedül a forza horizontal játszottam,360-on,annyira nem jooo
Need for speed SZERINTEM jobb
Ez van mindegyikre
Ps-re ismerem a kill zone,last of us,resistance,grand turismo (a gt4 már ps2őn is kitűnt szentem)
Ps4-et ajánlanám,de xbox one is nagyon jooo
Nem mondom jobb a ps így utólag,mert ugye ez volt a kérdés
XBox one-t ajánlom, mert
Forza horizont 2, Sunset overdrive, Halo: The Master Chief collection
Xbox kontrollere szerintem sokkal kényelmesebb, én a ps-től sírok,
A ps-nél is ugyanúgy kell fizetni a multiért.
Gold tagsággal kapsz ingyen játékot és ha nem ujítod meg, azután is játszhatsz, míg ps-nél nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!