Keresek két (régi) számtógépes játékot?
Annyira talán nem régi, de kb 10 évvel ezelőtt játszottuk sokat a szüleimmel, és az emlékek miatt nekik "meglepetésként" örülnék ha megtalálnám. Az egyik egy letölhető játék volt, tehát nem online, egy békával kellett átkelni az úttesten (jöttek az autók közben és vigyázni kellett, el ne üssön) és a mocsáron (farönkökön). Viszonylag jópofán nézett ki a grafikája és szép volt, nem az a tipikus régijátékgrafika. Azt hiszem valami virághoz akart eljutni a béka, de nem biztos. ha meghaltunk akkor meg egy össze-vissza bekötözött békát láttunk a képen.
A másik egy online játék, teheneket kellett fejni. Már nem igazán emlékszem mi volt a lényege, de azt tudom, hogy gyorsan kellett kattintgatni az egérrel és úgy fejni a teheneket.
Azegyik feleteszem a "Frog" franchise egyik darabja.
A második valószínűleg azExploding Cow Milk Crisis:
Sajnos a tehenes nem ez, bár tudom rengeteg szinte ugyanolyan tehénfejős van, ezért is nehéz megtalálni pont azt az egyet, amit keresek.
A békásat nem tudom így megtalálni ahogy mondtad.
Mindenesetre köszönöm a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!