A Sims 3-nál avn olyan kód mely növeli az életreszóló jutalom pontokat?
Úgy kell (elvileg,nem prbáltam de a youtubon láttam)hogy kinyitod a cheat ablakot és beírod hogy:
Familyfunds /családnév/ /összeg/ és a péned felmegy és a életre való pontok.
ENJOY!!!
és még valami írd be:
testingcheatsenabled true
Kicsit késtem a megoldással, de aki még nem tudja, annak leírom. Szóval ki kell lépni a főmenübe -ott ahol várost választasz- aztán CTR+SHIFT+C -asszem ezzel hozod elő a konzolt- és beirod: "testingcheatsenabled true".
Ezek után a játékban az életre szóló jutalompontoknál a láda és a pontszám között -kb a láda sarkánál- kattintasz a CTRL-t lenyomva és kapsz +500-at. Nyomkodod míg nem lesz elég és kész. Remélem tudtam segíteni.
Amit én használok a következő:
Cheat ablakba beírom: testingcheatsenabled true
majd jobb klikk a simre és szerkesztés a sim létrehozása panelen. Az életcéljád szerkezdát arra, hogy a leggazdagabbnak lenni vagy valami ilyesmi (nem tudom ennek az életcélnak a nevét). Az a lényege, hogy össze kell szedni jó sok pénzt. Ezek után elmented és ismét Cheat ablakot nyitsz. Oda beírod: motherlode
Addig íród amí
g annyi pénzed lesz amennyi kell az életcél megvalósításához majd, ha megvalósult RENGETEG BODOGSÁG POMTOD LESZ!!!!!!
Én ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!