Lehet Herobrine a világomban?
Figyelt kérdés
1.5.2-ben játszottam egyszemélyesben.Legeneráltam egy új világot akkor még minden normális volt.Jártam a sivatagokat templomok után.Kezdtem unatkozni ugyhogy átválottam kreatívba.Körülnéztem,nem volt semmi különös. Olyan 2-3 napig nem játszottam abban a világban, aztán megnéztem.Akkor kezdődtek a furcsaságok.Keresztek voltak mindenhol a világban,fák törzs nélkül,gombák a sivatag közepén,lebegő homok,hirtelen felbukkanó kutak....még valami sikitást is lehetett hallani....lehetséges hogy itt lenne?2015. márc. 1. 13:26
1/2 anonim válasza:
ja, alfa módban bent volt herobrine, úgy 1.2-ig. Nincsen benne a játékban, max moddal.
Milyen kereszt? hogy volt kirakva? Amúgy meg a generálás alapból egy zajgenerátorral működik, simán lehet sz*r a generálás. A lebegő homok a legjobb példa erre, gombák a sivatagban, stb.
Nincs itt nagy turpisság, meg természetfeletti.
2/2 anonim válasza:
Szerintem kamuzol, vagy valaki a tudomásod nélkül Herobrine modot rakott a játékba, hogy megszivasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!