Sims 4 hiányzik a Mods mappa?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy a Sims 4-be nem tudok egyedi tartalmakat berakni, mivel akárhol keresem, sehol nem találom a "Mods" mappát .-.
A játékom letöltött, de ez szerintem nem lehet akadály, mert annó a 3 is így volt, de abban benne volt, és simán bele tudtam tenni a tartalmakat.
Valaki tudna valami okosat mondani? (Légyszíves ne azt, hogy vegyem meg a játékot, mert nincs rá most pénzem. )
2015. márc. 1. 13:23
1/12 anonim válasza:
Akkor csak hozd létre a mods mappát, Sims 3-ban sem volt ott elvben, oda is létre kellett hozni (bár ha azt is letöltötted akkor lehet ott azért volt benne rögtön :D)
2/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de kell bele egy resource.cgf fájl is, amit állítólag a játék maga generál.. nekem nem csinált semmit.. :/
2015. márc. 1. 16:05
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
Nem jó... megcsináltam mindent ugyan úgy ahogy lennie kéne, de nem működik :c
2015. márc. 8. 12:34
6/12 A kérdező kommentje:
/C/programfájlok(x86)/Electronic Arts/Sims4 Deluxe Edition/Mods
elvileg itt kell lennie
2015. márc. 9. 18:31
7/12 anonim válasza:
Hát nem, akor ez a gond. Ide kell: Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 4/Mods
8/12 A kérdező kommentje:
Oooooo hogy én mekkora egy b***f**z vagyok o.o most leellenőriztem az oldalakat ahol utána néztem a dolgoknak, és mindenhol a dokumentumoknál van T_T Én hülye meg a p.fájlokba akarom beerőszakolni... most megnéztem, és rendesen ott van a helyén a mappa, nem is hiányzik se semmi T-T Köszönöm szépen, hogy segítettetek, még egy ilyen idióta figyelmetlen embernek is :") -háláséshülyénekérzimagát* :D
2015. márc. 9. 20:12
9/12 anonim válasza:
basszus kérdező...ugyanezt csináltam... XD itt baxogok fél órája mire rájöttem h a dokumentumokba kell rakniXDDDD
10/12 anonim válasza:
Még egy hülye köszöni szépen a segítséget..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!