Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vannak hasonló játékokat mint...

Vannak hasonló játékokat mint pl. a metin 2?

Figyelt kérdés

tudtok mondani egy párat?

14/L

2010. febr. 13. 19:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez aztán hozzászólás^^
2010. febr. 14. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:

1. válaszolónak a wowot nehogy hasonlítani mert a metinhez!

A wow 1 isten király játék a metin parazita hírdetéseket csinál h engedély nélkül rakhassa 1 oldalra.

Nem tudjátok mit neveztek szarnak a metin mért jobb a wownál?

mi van a wowba ami a metinbe nincs ?ÉRTELEM.

A metin 1 hordó fos a wowról meg a Hero Online-ról csórják a grafikot,mobokat,kasztokat!

különos a hero online-nak meg a wow-nak nem kell hirdetni mert olyan híres játék h maguktól jönnek a játékosok.és azé nem kell szidni a másik játékot mert nem tudsz játszani rajta.ha átnéztél volna a tauri szerverre és ott fejlődtél volna nem 7ig maradtál volna el ahol még olyan szar cumókat szerzel...30-as szinttől má jobb a játék az életednél

2010. máj. 31. 18:52
 13/21 félénk srác válasza:
metin2mester, ddmt2 mu online.ezeket ajánlom igen szerintem is egy nagy kalap szar a wow.
2010. nov. 21. 15:12
 14/21 anonim válasza:

Nem hiszem el hogy itt is ez van-.-"

A metinnel nem hinném hogy játszani kéne.A grafika eléggé ocsmány,és a játékosok is eléggé csicska lowok.Főleg ilyen homokos 10-évesek nyomják rajta.Én kipróbáltam,hát nekem elég volt belőle kettő nap(azt is azért mert a barátom kért) és aztán töröltem lefelé a francba.Nem hiszem el hogy nem lehet mással elütni az időt,csak ezzel a b@szott metinnel -.-"

Ha pedig a kérdező esetleg visszaválaszolna,"hogy hát azért ugyan már,mivel üssem el az időt?" akkor ajánlom neki még a könyveket ;) (Már ha hallott ilyenről)

15/F

2011. febr. 25. 11:54
 15/21 félénk srác válasza:
könyveket te hülye vagy ajánlom a cabalt ez egy b...... jó játék meg a ddmt2 is
2011. febr. 27. 21:23
 16/21 félénk srác válasza:
probáld ki a pumt2-öt na ez aztán a király.ha kell valami metin privát szeró csak írj ide és én nézek egy párat.
2011. ápr. 3. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ti wow-osok miért vagytok ilyen low-ok. Pedig ti lowoztok mindenkit. Én is Wowoztam 1-2 hónapot, mert haver mondta, hogy próbáljam ki. Amúgy a metin2 grafikája nem rossz. De a Wowwal többet foglalkoztak lehet. De ha értenél a játékhoz, akkor teljesen másról szól. Nehéz átszokni wowról másra, én is így voltam, csak fordítva. De, ha valaki ért a játékhoz, akkor erős karaktert tud kreálni.

Valamiért ennek ez jobb, másnak az, hiszen sok különböző ember van. De mért vagytok ilyenek, hogy olyan szavakkal dobálóztok, aminek a jelentését nem ismeritek? Mert csak annyit tudtok, hogy negatív jelentése van.. noobs.

2011. jún. 24. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
WOW szar metin király ennyi cs :D
2012. máj. 27. 13:52
 19/21 anonim válasza:
a Wow szaaar!!!!
2012. jún. 20. 15:13
 20/21 anonim válasza:
Gates of Andaron!!
2012. jún. 21. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!