Vannak hasonló játékokat mint pl. a metin 2?
tudtok mondani egy párat?
14/L
1. válaszolónak a wowot nehogy hasonlítani mert a metinhez!
A wow 1 isten király játék a metin parazita hírdetéseket csinál h engedély nélkül rakhassa 1 oldalra.
Nem tudjátok mit neveztek szarnak a metin mért jobb a wownál?
mi van a wowba ami a metinbe nincs ?ÉRTELEM.
A metin 1 hordó fos a wowról meg a Hero Online-ról csórják a grafikot,mobokat,kasztokat!
különos a hero online-nak meg a wow-nak nem kell hirdetni mert olyan híres játék h maguktól jönnek a játékosok.és azé nem kell szidni a másik játékot mert nem tudsz játszani rajta.ha átnéztél volna a tauri szerverre és ott fejlődtél volna nem 7ig maradtál volna el ahol még olyan szar cumókat szerzel...30-as szinttől má jobb a játék az életednél
Nem hiszem el hogy itt is ez van-.-"
A metinnel nem hinném hogy játszani kéne.A grafika eléggé ocsmány,és a játékosok is eléggé csicska lowok.Főleg ilyen homokos 10-évesek nyomják rajta.Én kipróbáltam,hát nekem elég volt belőle kettő nap(azt is azért mert a barátom kért) és aztán töröltem lefelé a francba.Nem hiszem el hogy nem lehet mással elütni az időt,csak ezzel a b@szott metinnel -.-"
Ha pedig a kérdező esetleg visszaválaszolna,"hogy hát azért ugyan már,mivel üssem el az időt?" akkor ajánlom neki még a könyveket ;) (Már ha hallott ilyenről)
15/F
Nem értem, hogy ti wow-osok miért vagytok ilyen low-ok. Pedig ti lowoztok mindenkit. Én is Wowoztam 1-2 hónapot, mert haver mondta, hogy próbáljam ki. Amúgy a metin2 grafikája nem rossz. De a Wowwal többet foglalkoztak lehet. De ha értenél a játékhoz, akkor teljesen másról szól. Nehéz átszokni wowról másra, én is így voltam, csak fordítva. De, ha valaki ért a játékhoz, akkor erős karaktert tud kreálni.
Valamiért ennek ez jobb, másnak az, hiszen sok különböző ember van. De mért vagytok ilyenek, hogy olyan szavakkal dobálóztok, aminek a jelentését nem ismeritek? Mert csak annyit tudtok, hogy negatív jelentése van.. noobs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!