Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy működik a pokerstars utalás?

Hogy működik a pokerstars utalás?

Figyelt kérdés
10 $ akartam feltölteni, ill. sztem meg is csináltam de nem történt semmi... pedig minden adatot feltöltöttem amit kért..
2015. febr. 28. 19:51
 1/1 anonim válasza:

Amennyiben belföldi átutalással hajtottad végre a befizetésedet úgy hozzávetőleg 4 munkanapba is beletelhet amíg az jóváírásra kerül.

Amennyiben az utalás nem íródik jóvá a számládon, abban az esetben vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Nagyon segítőkész magyar ügyfélszolgálati munkatársak vannak, így gördülékeny ügyintézésben lesz részed.

Amennyiben hitelkártyával vagy egyéb internetes vásárlásra alkalmas dombor nyomott kártyával fizettél be PokersStars számládra és ennek ellenére sem történt semmi, akkor vagy elrontottál valamit vagy szintén valami teknikai probléma lépett fel. Ebben az esetben is javaslom a kapcsolatfelvételt az ügyfélszolgálattal.

Leginkább azt javaslom, hogy válts befizetési módot. Én már 2 hónapja használok egy újfajta befizetést ami hazánkban még eléggé újnak számít. Ellenben nagyon biztonságos, gyors és nem beszélve a telefonos applikációról ami kényelmessé is teszi.

Hogyha érdekel akkor privátban küld el az email címedet és küldök neked részletes tájékoztatót és útmutatót. Hogy a továbbiakban segítség nélkül tudd végrehajtani befizetéseidet, biztonságosan, gyorsan és kényelmesen.

Én 2 hónapja használom és csak jókat tudok róla mondani. Nem károsított meg senki, a befizetéseim azonnal jóváíródtak, ellenben az átutalásos módszerrel ami akár 1 hétbe is beletelik.

Mivel van hozzá telefonos applikáció is, ezért úton útfélen tudom használni vásárlásra a rendelkezésre álló egyenleget. Olyan üzletekben ahol van QPR kódos fizetési lehetőség, egyszerűen beszkennelem a kamerával a kódot és ki is van fizetve a termék amit vásároltam. Nem kell pénztárcát hordanom magammal, nem csörög a visszajáró a zsebemben, csak a mobilomat hordom és az irataimat. Nagyon hightech! ;-)

2015. márc. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!