Létezik ilyen játék?
kerdezed hogy letezik ilyen, de utanna ravagod hogy ne irjuk hogy nem letezik... akkor miert kerded igy?
sima mmo van, de mmorpg nincs, mindegyik cash shopban lesz valami ami akar keveset is, de elonyt ad.
És mi lenne az a sima MMO? :D
Azért így tettem fel a kérdést, hogy pozitív válaszokat kapjak. Máshogy aligha tehetem fel, mivel a válaszok 99%-a úgy annyit tartalmazna "Nincs ilyen játék". :)
És tudsz ilyet mondani? :)
Amúgy csak szimplán idegesít, hogy én gürizek a jó helyezésért (és az ebből adódó bónuszokért) és semmi eredménye, mert azok vannak a toppon akik anyuci ruháját rángatva pénzt kunyiznak. Na, érted. xD
#7: LOTRO, RIFT. Mondanám még a Guild Wars 2-t is, de abban azért vannak olyan cuccok is, mint a soha el nem kopó csákány/fejsze/sarló, amit csak készpénzért lehet venni (elvileg aranyért/drágakőért is, de ahhoz napi 10 órát kell játszani).
A fizetős dolog másik oldala: egy vállalkozó barátom imádja a videojátékokat, de nagyon kevés a szabadideje. Na, ő simán megveszi a gyorsabb fejlődést/erősebb felszerelést, mert nem teheti meg, hogy száz órákat farmoljon egy játékban.
Köszönöm az ajánlást. :)
Persze, ezt megértem. Én sem ülök egész nap előtte, afféle délutáni kikapcsolódás. Csak nagyon szeretem a harcolós játékokat, és mindenki máshoz hasonlóan szeretem, ha a játékba ölt időm vissza is térül - ami általában egyáltalán nem jön be az előfizetők miatt. Ezért szeretnék egy ilyen játékra menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!