Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vki segít a Travian-ban?

Vki segít a Travian-ban?

Figyelt kérdés
Most regisztráltam,és lenne pár kérdésem.Először is,hogy lehet ilyen barátokat,vagy szövetségeseket szerezni?Klánokba hogyan lehet belépni? A seregem már egy órája elindult,még mennyi időre számítsak,mikor érkeznek meg? Hogyan lehet falunevem,hol lehet átírni? Néztem az előző kérdést,amiben falunevet kérdeztek,de azt nemtom h hol kell.Hogyan,mikor,hol lehet támadni másokat,és engem bárki megtámadhat?
2010. febr. 13. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Lődd fejbe magad.
2010. márc. 11. 18:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Te meg állj mögém!hülye
2010. márc. 12. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
oké, de akkor oldalról lövöd fejbe magad.
2010. márc. 22. 16:47
 4/9 A kérdező kommentje:
mellém is állhatsz...
2010. márc. 22. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Inkább add szépen oda nekem a fegyvert. ;)

Amúgy melyik szerón vagy?

2010. márc. 23. 17:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor visszakérem a fegyvert és lelőlek!^^ 9
2010. márc. 24. 15:52
 7/9 anonim válasza:
balek xD
2010. dec. 15. 19:29
 8/9 A kérdező kommentje:
mindenki magából indul ki.;)
2010. dec. 15. 21:14
 9/9 cukornita válasza:

1. Barátokat levelezéssel tudsz szerezni.Aki szimpi és kölcsönösen úgy érzitek, hogy egymás segítségére avagy hasznára lehettek, azokkal tudsz szövetségre lépni, klánt alapítani, vagy már meglévő klánba lépni.(Klánbalépés feltétele hogy követseged legyen, és kapj meghívót az adott klántól:)

2.A sereged menetidejét látod az egységmozgásoknál.

3.Falunevet a profilban változtathatsz.

4.Ha már nem vagy védett, bárki megtámadhat bármikor, és te is ugyanugy támadhatsz bárkit bármikor, kivéve ha az illető még kezdővédelem alatt van, vagy egyéb okok miatt zárolták.

2011. jan. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!