Steamen megvettem a GTA 4-et, elindítom offline módban és a betöltőképernyőnél ledob az asztalra, és errort ír, megoldás?
GTA IV ERROR:Windows Timer Functions Validator::Check Read Fropro Tected Buffer QPC Failed-Either Reboot Or Reinstall Game For Windows
ezt irja
Ilyet nem találtam sehol, ellenben ilyen hibaüzenetről találtam pár oldalt, gondolom ezt akartad bemásolni:
"Windows timer functions validator::check()-Read from protected buffer : QPC : ECHEC ! - Reboot or reinstall Games For Windows Live".
A rossz hír hogy rákerestem de nem sok találat van. A steamen is van ilyen kérdés, de a kutya se válaszolt rá, a többi oldal meg olasz, japán illetve kanadai, ahol viszont franciául írnak, én meg csak angolul tudok.
A kanadai oldalon annyit találtam google fordítóval hogy a Games For Windows Live-ra dobja a GTA 4 a hibaüzenetet és ha egyszer adminisztrátori joggal indítod a játékot akkor frissíteni fogja a GFWL-t és onnantól menni fog a játék. Legalább is azokat az eléggé értelmetlen mondatokat amiket kidobott a google fordító én így értelmeztem.
A kanadai fórumon olvasottak alapján adminisztrátor vagy rendszergazda jogú felhasználónak kell egyszer elindítania a játékot hogy az esetleges frissítés érvényesülni tudjon. Viszont ha más játékkal nincs ilyen problémád akkor szerintem nem ez lesz a baj.
Viszont az biztosan nem árt ha legalább egyszer online módban indítod a játékot, különben ha nem tud a nethez férni és akkor nem frissít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!