Sims 4? Jobb mint a Sims 3 vagy Ti személy szerint maradnátok a sims 3-nál?
Ez az összehasonlítgatás mostanra már olyan értelmetlen.
A Sims 3, a kiegészítőkkel együtt, egy teljes játékot alkot, rengeteg tartalommal, rengeteg tennivalóval.
Igaz, hogy a Sims 4 alapjátékból rengeteg mindent kivettek a korábbi alapjátékokhoz képest, de önmagában egy nagyon korrekt, remek újításokat hozó kis játék lett, az érzelmekkel, az új Családkészítővel és az új építésmóddal. Szintén nagyon nagy előny, hogy egyelőre még gyengébb gépeken is jól fut. A Sims 3 minden kiegészítőjével együtt még egy 300 ezres gépen is akad, rettenetesen optimalizálatlan.
Én a Sims 4-gyel is igen sokat játszottam, nyilván, korántsem annyit mint az előzőekkel, de leköt. Ideig-óráig. Vásárlás módban nagyon kevés tárgy van egyelőre. Ugyanakkor most jön majd egy új, Ambíciókhoz hasonló kiegészítő Get To Work címmel, amiben végre irányítható karrierek (orvos, detektív) jönnek be, valamint a Sims 2-es Vár az Üzlet! kiegészítővel kombináltan, újra lehet boltokat nyitni majd. Ez szerintem forradalmi az előző szériákhoz képest, végre úgy tűnik, hallgatnak a rajongókra. Igaz, fizetett kiegészítőkben. Mint mindig. Éljen az EA!
Én maradtam
Érdekes a sims 4, egy ideig
Majd ha lesz hozzá 6-7 kieg, meg a játékosok megcsinálják a simeket normálisan, majd játszom vele
meg majd ha a szomszédba átmenéshez, ami 1 darab egyszerű ház 2-3 smmel, nem kell tölteni
3-ban nem kell, és ez benne az egyik legjobb
hát szerintem meg ne éljen az EA, 1-es
ritka szemét egy cég
Sims 4 előnyei:jobb grafika, van néhány új opció(pl. terhességi teszt,tini woho,új munkák),ha frissíted a játékot megjelenek új hajak, öltözékek.
Hátrányai:a térképes nézet, kimarad a tipegő kor, a csecsemőt úgy kezelik benne mint egy tárgyat, kevesebb az építő módban a cucc mint a 3-ban, nem magyar, nincs kiegészítő és ezzel kimarad egy csomó minden a játékból.
Sims 3:sok kiegészítő, sok cucc, van tipegőkor...stb.
Szerintem még a sims 4 csiszolni kéne egy kicsit tudom még valamin változtathatnak(magyarul), de szerintem még várni kellet volna a sims 4-el én kipróbáltam a sims 4-et is, de szerintem jobb a sims 3, de ez csak az én véleményem.;)
#3 - Szarkasztikus voltam azzal a kijelentéssel. :) Pont azért, mert mint mindig, most is óriási lehúzást csinálnak a játékból. Kihagytak a Sims 4 alapjátékból egy rakás dolgot, ami korábban alapvetőnek számított, s mindezt majd fizetett kiegészítőkben látjuk viszont, valószínűleg.
Bár lehet, hogy elkezdtek hallgatni valamelyest a vásárlóikra, ezt mégis igen szemét módon próbálják visszaadni.
Na ezért is nem adnám a pénzem annak a cégnek. Nem veszek meg 20+ kiegészítőt, mikor befejezetlenek, bugosak, optimalizálatlanok, a Sims 3 teljesen játszhatatlan lett. Mégis mindig ugyanezt játsszák el, mert megtehetik, van rá vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!