Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PBE LoL? Hogyan lehetnek...

PBE LoL? Hogyan lehetnek tesztelo?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehetnék én is tesztelő ? Már majdnem 2 hónapja kertem, hogy legyek teszteleő a hivatalos honlapon de azóta nem jott semmi level az e-mail cimemre. Nem voltam bannolva meg ( csak 1x 5-os szinten es akkor is 7 napra ) es mar reg 30-as szintu vagyok.

2015. febr. 25. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Már sehogy maximum ha veszel egy PBE accountot valakitől de magasak az árak a mostani seasonban.
2015. febr. 25. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Haverom is kert 1 honapja acc-ot es kapott :). Pedig ot sokszor reportoltak :). Engem nem szoktak es megsem kaptam :( pedig mar regota kertem
2015. febr. 25. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
'Nem voltam bannolva meg ( csak 1x 5-os szinten es akkor is 7 napra" ezzel ne is akaraj tesztelő lenni nekünk egy darab bannunk se volt így lettünk azok és a 7 nap elég sok ahoz képest hogy a legelső bann max 1 napos
2015. febr. 25. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi elirtam :) A kicsi accomon voltam bannolva es ott sem kaptam :) a nagy accon egyszer se max 1 napig a trollok miatt ha reportolnak de mas miatt nem. De haverom hogy kapott ha reportoltak mert sokszor trollkodott
2015. febr. 25. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor valószínüleg másik accountal regelt pbe-re vagy vette
2015. febr. 25. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!