Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox-360 slim/one vagy pc t...

Xbox-360 slim/one vagy pc t éri megvenni? mert xbox one t veszek kb 130. 000 Ft ért. Gépből meg ennyiért nem veszek egy gamer gépet. és még azt fejleszteni is kell ami nem tul olcso.

Figyelt kérdés

2015. febr. 25. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazából te tudod. Gép nagyobb beruházás, ez tény, viszont cserébe egy multifunkciós gépet kapsz. A pc-n lehet filmezni, filmet felvenni, azt azonnal megvágni, ott az office, ha szöveges dokumentumot vagy táblázatot akarsz, meg rengeteg más apróság.

Xboxból játékokat tekintve már csak azokat adják ki 360-ra, amiknek a fejlesztése a one megjelenése előtt kezdődött. Viszont One-on meg sok régi játék nem fut el, ami 360-ra lett megjelentetve.

Játékokat tekintve jobban megéri a pc, hiszen vagy torrent, vagy ha eredetibe szeretnéd, origin + steam ünnepi leárazások, és potom 1-2 ezresért veszel olyan komoly játékokat, mint Dynasty warriors 8, vagy Assassins Creedek ,st, amiket xboxnál 12 ezer alatt nem sűrűn de annál ritkábban fogsz látni.

2015. febr. 25. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Hülyeséget beszél az első a konzoloknál van használt piac is már bármelyik konzolbolt vesz be és ad el használt játékokat úgy hogy a legújabbakat megkapod használtan 8-9000-ért régebbi játékokat 2-3000ft-ól lehet már kapni használtan.Olyan játékokat kell venni amik képesek hónapokra lekötni közbe meg mennek le az újabb játékok árai.Jó multis játékot kell venni vagy akár egy GTA 5-öt mert engem az pl majdnem 1évre lekötött úgy hogy szinte semmi más nem volt a gépben csak a GTA 5 annyira jó game.Én az Xbox 360-at vagy PS3-at ajánlom lehet hogy csak 2016-ig lesz játék,de a multis szerverek attól még nem fognak leállni.Új generációs konzollal még várj mert nem derültek még nagyon ki a hibáik és árcsökkenés még várható.Nekem PS3 van az ingyen multi miatt,de én is tervezek még egy XBOX 360-at az exluzívok miatt.
2015. febr. 27. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és a PS Store-on a magyaron is már nem csak az UK-n szoktak lenni elég durva leárazások pl:Saints Row 4 egy karácsonyi akció keretében 3000ft volt.A mass effect részek 1500ft-tól voltak elérhetőek akinek PS Plus elő fizetése van még annál is olcsóbban.Ez nem csak karácsonykor van minden hónapban vannak már nagy akciók csak mindig más játékokra.De hamár megemlítettem a PS Plus-f 15000ft 1évre és minden hónapba tölthetsz le 1db A kategóriás játékot 4rosszabbat és teljesen ingyen.
2015. febr. 27. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

"Hülyeséget beszél az első a konzoloknál van használt piac is már bármelyik konzolbolt vesz be és ad el használt játékokat úgy hogy a legújabbakat megkapod használtan 8-9000-ért régebbi játékokat 2-3000ft-ól lehet már kapni használtan."

Ja, csak nem Xbox One-ra.

2015. márc. 1. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Van onera is...
2015. márc. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!