Mi a véleményetek az Oni nevű 2001-es videójátékról? Ismeri valaki?
2015. febr. 25. 12:19
1/9 anonim válasza:
akkoriban nagy újdonság volt, csodát nem kell várni tőle, főleg ha játszottál már 2010 utána fps tps játékokkal.
2/9 anonim válasza:
Nagyjából tízszer vittem végig, akkoriban nagyon tetszett. Ma már kicsit esetlennek tűnik, de a mozdulatok érdekesek benne.
3/9 A kérdező kommentje:
Én is nagyon sokszor játszottam vele,de még csak ma sikerült végigvinnem :) Amikor kijött akkor játszottam vele nagyon sokat,de akkor még csak 6 éves voltam :D Aztán ahogy egyre idősödtem,néha-néha előkaptam nosztalgiázni,de akkor sem tudtam végigvinni. Tegnap újra előkaptam,szintén nosztalgiázás gyanánt és végre sikerült végigvinnem c: Bár nekem a befejezés olyan esetlennek tűnik. :s Az igaz,hogy a grafikája a mai játékok mellett nagyon gagyi,de szerintem egy alapvetően jó kis játékról beszélhetünk :) Szerencsére én ahhoz a korosztályhoz tartozom,akik még ilyenekkel játszottak gyerekkorukban :)
2015. febr. 26. 21:33
4/9 anonim válasza:
A története eleve fura volt nekem. Ugrálni sem nagyon szerettem, de a nekifutásból nyaktörés és a lábbal gerincroppantás kárpótolt érte. A fegyverek is egész ötletesek. A legnagyobb problémám a mentési lehetőség korlátoltsága volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt a legnagyobb problémám. A mentés... Az ugrálásról meg annyit,hogy nekem nincs bajom vele,ez is csak pozitívum szerintem,de a lézeres akadályokat nem igazán szívlelem benne :D De a maga módján nem olyan rossz játék. Főleg hogy 2001-ben adták ki. 2001-ben nagyon pocsék játékok voltak még akkor szemmel nézve is. Szerintem ez magasan kiemelkedik közülük :)
2015. febr. 28. 08:48
6/9 Balint gazda válasza:
Szerintem a korához képest nagyon jó kis játék.Bár van 1-2 hibája,de azok nem komolyak.Viszont az xp-n sem fut,csak 98-on kivéve,ha valamit le nem töltesz hozzá.Azt sajnos nem tudom,hogy pontosan mit,pedig nekem is jól jönne,már régen játszottam Onival. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem futott XP-n is meg Windows 7-en is hibátlanul. Ha rákattintasz a parancsikonra jobb klikkel, akkor ott valamelyik fülön (azt hiszem a tulajdonságoknál) be tudod állítani a kompatibilitást. És akkor biztosan működni fog. :)
2018. ápr. 29. 20:55
8/9 Balint gazda válasza:
Az a baj,nekem az sem segít.Xp-n a kompatibilitási listában nem is szerepel xp,windows 2000-ig van csak a lista.Korábbiakkal sem indul el.Windows 7-nél meg hiába van a kompatibilitási listában windows 7,nemhogy nem indul el,még a meghajtóba is kéri a cd-t,pedig már benne van.Általában ha sikerül is elindítani a játékot,akkor csak az intrója fut,utána kilép a játékból.Amikor jó pár éve játszottam vele,valamit le kellett szednem hozzá,de hülye fejjel nem írtam fel sehová,hogy mit.Szóval nehéz az élet. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor próbálj meg letölteni egy másik verziót. Valószínűleg hibás vagy nincs meg valamelyik fájl. Nekem soha nem volt ilyen problémám szerencsére.
2018. máj. 1. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!