Nektek mi tetszett az NFS Underground 2-ben?
Mikor a fullra töltött nitrot benyomod az autópáján...
nem csak olyan c-sz-sz-sz-sz-sz hangja van, hanem czuuuuzs, és dübörög
marhajó, pláne ha végtelen nitród van... egyszer feltöltöd, és csak ütközéskor csökken :)
engem az fogott meg, ha versenyen fél mapot rávertél az ellenfelekre felváltott 50. gearbe, mielőtt pont beértél volna a célvonalba aztán elhúzott melletted 1000 km/h-val. Ez nagyon zavaró, főleg a vége felé, csak úgy tudod őket megverni ha nézed a minimapot és úgy helyezkedsz, hogy beléd szálljon hátulról, aztán betol a célvonalba.
Amúgy nagyon jó, hogy rengeteg fejlesztést lehet tolni rá, sok bónusz cserélhető tárgy, az érdekessé teszi.
Életem első igazi videojátéka volt anno. Gondolhatod, hogy mennyire szerettem. A hangulata tényleg zseniális, és a játék közben szóló zenék is elég jók.
Mostanában, ha NFS-sel játszok, akkor az a Rivals, de félévenként minimum 1x bekapcsolom nosztalgiázásból az Underground 2 is. Egyszerűen nem lehet kibírni nélküle.
Összehsonlítva a Rivals-szal megdöbbentő, hogy mit fejlődött a számítógéptechnológia.
Bennem nagy nyomot hagyott az Underground 2, imádtam/imádom ;-)
Én sokmindent szeretek benne.
Imádom a rengeteg fantasztikus tuningelemet és lehetőséget, Bayview gyönyörű éjszakai városát és azt, hogy az ellenfelek könnyen legyőzhetők és sokat lehet rájuk verni, így nyugodtan, lazán lehet tolni a versenyeket, nem kell stresszelni, meg küszködni. Ez sehol máshol nincs meg. Ezek miatt a mai napig az Underground 2 az egyetlen kedvenc játékom.
Nekem az tetszik a játékban, hogyha Mazda Nixta MX-5 típusú autót veszel az elején, azzal lazán végigviszed, és rendkívül könnyen lehet vele driftelni.
Az 50%-nál 38,286 volt az összes driftem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!