Steam fiók e-mail cím változtatása esetén mennyi ideig kapok cseremegvonást a Team Fortress 2-ben?
Figyelt kérdés
Tegnap e-mailt váltottam, mert a régire nem jöttek meg elég hamar a levelek, így új e-mail címe van a Steam fiókomnak.
Ha rátradelek valakire, ezt írja ki:
You cannot trade with [Játékos].
Ha játékban tradelek, hasonló.
Nem látom sehol, hogy valamit írna a megvonás hosszáról. Azt tudom, hogyha Steam Guardot kikapcsolom, akkor 14 nap megvonás lesz. E-mail váltás esetén mennyi?
2015. febr. 24. 07:25
1/4 A kérdező kommentje:
A válasz: Biztonsági okokból e-mail cím váltás esetén egy hétig részesít a Steam a Team Fortress 2 játékon belül cseremegvonásban.
2015. febr. 24. 15:47
2/4 anonim válasza:
1 hónap az eltiltás e-mail cserekor, 15 nap steam guard aktiválás/változtatás után.
3/4 anonim válasza:
már csak 1 hét? akkor jól jártál, nekem régen 1 hónap volt
4/4 A kérdező kommentje:
5 nap volt összesen.
2015. márc. 14. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!