15 giga talan megjeleneskor volt, a tavaly mar vagy 24 volt.
2015. febr. 22. 14:11
2/9 A kérdező kommentje:
Na most feltelepített 24gbt majdnem de most patchel,írja h " ...download to play only characters on plants".És tölt.
Itt mennyit tölt le?
2015. febr. 22. 14:15
3/9 CptTomato válasza:
Nem játszom a játékkal de segítek... egy egy ilyen játékhoz egy patch 4-500Mbyte, ami content patch(új tartalmak.. küldetések, fegyverek...stb) azok olyan 2-8 Gbyte....elöbbiek gyakoribbak mert hibákat javítanak, utóbbiak pedig ritkábbak évente 1-2 kb.
2015. febr. 22. 14:47
4/9 CptTomato válasza:
Jah és még vmi ha ilyen vagy hasonló játékokkal akarsz játszani ajánlom hogy egy 30megás netre LEGALÁBB ruházz be. Vannak játékok főleg kezdeti fázisban amikben havonta pár patch kijön , de előfordult már olyan is hogy hetente több patch jött ki.
2015. febr. 22. 14:49
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Amúgy ahol lakom csak 1megás van tavasszal lesz 5-10 megás.Ahogy néztem 2% ment 20p alatt akkor 1000p kell a 100%hoz szóval az 17óra kb,majd itthagyom mielött elmegyek itthonrol.
De játszom hasonlo játékkal jelenleg ottis sok idő ha patchelni kell,de mikor játszom már gyors nem baj h 1megás a netem.
Nem lesz lassú 1megás nettel fogok ilyen kaliberű játékkal játszani?
2015. febr. 22. 16:19
6/9 anonim válasza:
#5: Inkább a stabilitás számít, mint a sávszélesség. Nekem csak 10 megás ADSL-em van, de a kábelnetes/optikai kapcsolattal rendelkező barátaimnak sokszor rosszabb a pingje, és gyakrabban szakad meg a kapcsolata, mint nekem.
2015. febr. 22. 18:16
7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Elakarok kezdeni ezzel a játékkal játszani és lenne néhány kérdésem.A játék most 24gb és tölt valamit ami kb 2gb lehet azt írja ".donwload to play characters starting on plants".Szóval csak a kezdő bolygót tölti le h játszhassak,de utána majd még mennyit kell kb?És 1megás a netem sajna falun annyi van, azzal bírni fogom?Más MMo nál is csak patchek voltak bajok de játszásnál nem vettem észre h 1megás a nett itt sem lesz baj?
2015. febr. 23. 16:11
8/9 anonim válasza:
alapbol leszedi az egesz jatekot, ugy kezdel el majd jatszani
ha mas jateknal nem volt gond akkor itt sem lesz.
es idokozben meg tanulj meg par cifra karomkodast, ez a jatek a legpofatlanabbul lekorlatozott jatek a nemfizetos jatekosok szamara.
2015. febr. 23. 16:53
9/9 anonim válasza:
elég ha egyszer veszel valamit akkor már preferred leszel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!