Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dayz ezt miért csinálja?

Dayz ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy régi karakterem, de a szereverek 90% egy teljesen új karakter indít, és alig találok olyan szervert ahol a régi karakteremmel indít. Tipp ez mi lehet?

2015. febr. 21. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy 1st Person/3rd Person szerverre vagy csak 1st Person szerverre csatlakozol. Az utóbbi a nehezebb szeró, ugyebár. Ha olyanon kezdted a karaktered, az 1st Person/3rd Person szervereken újat fog kezdeni, illetve egy olyan szerveren megkezdett karaktereddel fogsz tudni csak játszani. A szerverlistában van egy Mode rész, ahol ezt látod.

Egyébként, lehetséges, hogy előfordul azon kívül is, találkoztam már bugként is ezzel. Ha biztos vagy benne, hogy ugyanolyan típusú szerveren vagy, akkor érdemes kilépni az adott szerverről még azelőtt kb. hogy megmozdulnál az újrakezdett karaktereddel, megpróbálkozni másik, ugyanolyan típusú szerón. Nem tudom, ez a bug manapság mennyire van jelen egyébként, ritkán játszom vele, de ez régebben (pár hónapja) bevált. Első sorban mindenképp az jöhet szóba, amit először említettem.

2015. febr. 21. 23:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, most meg is nézem, valószínű ez lesz a baj. :) Megy a zöld pacsi. :)
2015. febr. 22. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Töröld a System32 mappát

2. kész is :) ez a mappa tárolja azokat a szerókat, ahol új karit kell indítani, ezután csak jóba fog bedobni.

2015. febr. 27. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!