A három airsoft közül melyiket éri megvenni? (részletek alul)
nem akarok nagyon 25000 fölé menni árban(ezeket inkább tapasztalatszerzésre venném.A három közül 3 havi karbantartás esetén mennyi ideig birlyák ki normális használatnál?Gondolkodtam még,hogy shotgunt veszek de nem tudom ,hogy milyen pontosan lőnek pl: a becézott céltól a golyó nagyon eltérül e vagy sem.Még csak kinai kis pár ezer ft-s volt a kezembe nem vagyok nagyon tapasztalt ebben kérek segitséget.
A fenti fegyók közül a famas a legjobb. Az m4-eseknek ha műanyag a felhúzójuk akkor ne vedd meg őket. Nekem régen volt műanyag m4-em és letört... borzasztó volt felhúzni.
Sotik ugyanúgy lőnek pontosat és erőset de emellett olcsóbbak is.
Nekem agm sotim van, 8 ezerbe vettem és 300 fps-t lő. Viszont valami házi célzó kell rá, ez az egy baja.
Több mint 1 éves és nem megfelelő használat mellett, karbantartás nélkül is még mindig tökéletes. Pedig csapágygolyókat is lőttem vele, 1 benne is maradt de nincs semmi baja:D
Ha gondolod tudok adni linket hozzá.
Ha soti nem akarsz, és airsoftgun.hu-tól veszel, akkor várd meg amíg újra lesz springes ak47. Az ak-k felhúzó rendszere a legmegbízhatóbb a sotik után
Ja és ezek egyébként mind kínai fegyverek.De ők is tudnak jót csinálni és jó árban is vannak.
"... inkább tapasztalatszerzésre venném..."
Pont rugóssal nem lesz tapasztalatod.
Első vagyok.
Cyma és JG fegyverek egyaránt jók. Viszont ha cymàt veszel akkor 028-nál ne legyen kisebb. Amit mutattál az pont jó, de a másik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!