Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam kulcsokon lebukhatunk?...

Steam kulcsokon lebukhatunk? Vagy valami olyasmi?

Figyelt kérdés
kaptam az egyik haveromtol egy steam kulcsot amit beakartam irni de hirtelen megdobbant a szivem és ezt kérdeztem:"Ez legális?" és feljöttem ide várom a válaszokat elöre is köszönöm

2015. febr. 20. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
A kulcs csakazt nézi, nem futtatod-e egyszerre két gépen ugyanazt a kulcsot HA egyáltalán néz valamit azonkívül hogy stimmel-e a jelszavad.
2015. febr. 20. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:

A kulcs vagy jó vagy nem. Egy kulcsot csak egyszer lehet felhasználni egy adott steam fiókon belül.

Ha úgymond kilopott kód, pl media marktban, tescoban dolgozik, akkor ha valaki megveszi és nem jó neki, maximum ír a steam supportnak, csatol fényképet, azok meg elveszik tőled a játékot és ennyi. De ez a ritkábbik eset.

Ha akarod használd fel, ha nem akarod, akkor ne tedd.

2015. febr. 20. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!