GTA 3 (Liberty C. ) és Vice City egy játékban? Megoldható lehet, vagy létezik is, megcsinálta már valaki? Jó lenne egyben a két területen mászkálni.
Mielőtt jönne hogy nagy területre ott a San A, GTA4,5:
Sajnos a gépigény miatt azok nem jöhetnek szóba.
Még nem csináltak mappok össze modolását... de ha szeretnél egy nagyon kemény gta3,vice city-in játsznai (természetesen csak akkor ha a gépeden menne a gta4)
akkor nézzd videót a
-gt3 rage
-gta vice city rage-röl ;)
ezen be ájulsz!
Kösz, tényleg jó de sajna a San Andreas sem fut nemhogy a 4 :(
Esetleg van arra MOD hogy több ember legyen az utcákon a Vice City-ben és/vagy a GTA3-ban? VC-nél van a VC Limit adjuster (ha jól írom) de hiába állítom a trafficot és a dummy részt nem változik...
tess... igaz hogy semmi köze a maphoz de sok-sok mindent találhatsz ott.
Láttam a vége fele valami deluxot is
ui.: Milyen géped van ?
( Csak kérdem hogy játékokat ajánljak :) )
Dell Inspiron Mini :) van asztali gép is, de ez a kényelmesebb.
A Multiplayer jó lenne, letöltöttem a avicecitymultiplayer.com-ról felül a client for playerst, telepítettem a vice city mappába, ez behoz "szobákat" alul bejelöltem hogy jelszavasakat ne mutasson, ráklikkelek egyre elindul a játék de nem látok változást mintha simán a játékot inditottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!