Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért néz ki "csökkentett...

Miért néz ki "csökkentett módosnak a wot"? (ma történt valami és szétesett)

Figyelt kérdés
A következő történt, játszottam itthon a wottal, eddig semmi gond nem volt, pár napja néha néha kifagyott játék közben, ekkor ctrl Alt Delete-t nyomtam, kilőttem a feladatkezelőből és újraindítottam. Ment minden simán, egészen máig. Ugyan ez történt, lelőttem, majd a játék indítását követően, már fura volt az egész, minden olyan nagy volt, mondom, biztos elmúlik, de nem. A garázsba már úgy jelentkeztem be, mintha "csökkentett" üzemmódban indítanánk a windowst, erre emlékeztet, ugyan olyan. Újratettem a játékot és továbbra is rossz!!! Óriási minden, olyan kezdetleges, grafika egyenlő a nullával! Nem tudom mi történt! Ja és egyébként a géppel semmi gond, a windows szép, minden fut, minden használható, szép grafika, csak a wot néz ki így! SEGÍTSETEK KÉRLEK! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

2015. febr. 20. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:
beállítások állítódtak át. Ha minden nagyon nagy, akkor a felbontás átállítódott 640*480, vagy 800*600 felbontásra.
2015. febr. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!