Hogyan írjak valakire whisperben? (TERA online)
Egy hónapja kezdtem játszani a Terával és most van egy 30-as szintű íjászom, viszont még mindig nem tiszta rengeteg dolog.
-Hogyan lehet valakire privátban (whisper) ráírni, mert amikor rákattintok a játékosra olyan lehetőség nincs. A partyban se tudok senkinek írni.
-Hol látom azt hogy mennyi pénzem van?
-Mit kell csinálnom, hogy a fegyverem kék fényt kapjon, mint sokaknak a játékban?
-Sokan hirdetik, de mit jelent az hogy belépek egy közösségbe? Segítenek a tagok? Bevesznek 30-as szinttel?
-Mennyi idő mire 65 szintű leszek ha kb. minden nap egy órát játszom?
Tudom, elég sok kérdés, de ha valaki segítene nagyon megköszönném. :)
Chat:
Vannak kódok, például ha nyomsz 1 entert (megnyitod a chatet), akkor /p partynak írsz csak, /g céhbe/guildbe írsz, stb.
Ha valakire rá akarsz írni akkor /w játékosnév szóköz és az üzenet, hogy hova fog menni, átvált a megadott játékosra (bal oldalt a gépelésedtől).
A listát egyébként elérheted, ha megnyitod a chatet majd a szövegdoboztól balra rákattintasz arra, hogy hova megy az üzenet.
Pénz: most vagy a karakternél, vagy a leltárban mutatja, meg nem mondom, régen játszottam vele.
A fegyverek azért csillognak kéken, mivel echantolva vannak, +6-tól +9ig kéken, +10-től +12-ig meg talán sárgán világítanak. Az enchant menüfület a T gomb megnyomásával hozhatod fel. Fegyvernél jók a fegyverdarabok, minden másnál pedig egy másik tárgyat kell feláldozni. Csak az alábbi tárgyakat használhatod fel erősítőként (tehát hogy egy másik tárgyad kapjon + jelzést): Minimum szokatlan (zöld), a tier száma pedig megegyezik vagy nagyobb az erősítendő tárgyénál. Tehát tier 2es zöld tárgyakat nem használhatsz fel egy tier 4es eszközöd pluszolására, fordítva viszont megy. tier 4es tárgyat beolvaszthatsz egy tier 2es cuccba.
Guild: Közösség. Jobb esetben segítenek, ha nagy a guild, akkor szoktak menni ruha farmos instákat. Ennek előnye, hogy meg van beszélve, ha esik XY cucc, azt te kapod, mivel neked gyenge a felszerelésed, nem pedig 9 random emberrel kell megküzdened érte. Kisebb szinten ha gond van elitek megölésével, akkor abban is segítenek/segíthetnek, gyorsabban haladsz az ilyen küldikkel. Bár Xp-t nem kapsz a szörnyekért, de a küldi kárpótol + pénz és/vagy tárgyak küldiből.
65öt meg nem mondom, 35-40től mintha karót nyeltél volna, úgy be fog állni a fejlődésed. Nekem a 60as sorcecerem volt 2 hét napi 4-5 órákkal, közben volt pénzem cuccolni is, mert nem első karakter. Priest-tel 2.5 hónap volt a 60 (régen annyi volt a max).
A pénzedet az inventori-t megnyitva az alján látod.
Ha avatár fegyvered van akkor a fejlesztéséhez szükséges cuccokat dobják az állatok ahogy haladsz.
A nulláról 65-i kb7 nap tiszta játékidő. Ha napi egy órát játszol csak, akkor 0-65-re kb 5,6hónap.
30-as szinttől mehetsz battlegroundba PVP-ni amiért sok XP-ad. Meg már megváltoztatták a rendszert a 65-szint bejövetelével, most már ha nagyobb karakterrel mészt akkor is kapsz Xp-t. Van egy hely ahol nagyon sok monster van egy helyen ott szokták farmolni a kicsiknek az Xp-t, még nem próbáltam de állítólag pár óra alatt fel lehet húzni karaktert 0-65-re.
Köszönöm szépen mindkettőtök válaszát, sokat segítettetek. :)
1. Megnéztem, de a fegyveremet nem engedi enchantolni, valami kell hozzá azt venni lehet? Illetve a chat még mindig nem sikerült (hú de béna vagyok) a perjelet hátulra kell írni? pl.: thanks/w karakternév
2. A pvp az a deatchmatch, csak nem a szörnyes hanem a player vs. player?
Azokat a cuccokat lehet enchantonlni aminek az adatlapja elején szerepel hogy enchantabble.
A parancsok elején van a per így: /w akárki thanks.
Igen a PVP az a Player vs Player.
csak olyan tárgyat enchantolhatsz, aminek a neve alatt az van hogy Enchantable, Extractable.
Az enchanthoz kell por és tárgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!