Szerintetek a magyar gamerközösségnek hány százaléka székely?
Én is Székely vagyok.Az hogy székely nem egyenlő falusi :)) Valamint,a technika fejlettsége miatt,nem igaz,hogy a falusiaknak nincs számítógépük de más olyan személyeket is ismerek,akiknek alap az okostelefon illetve tablet.
A magyar gamerközösség nagyrésze természetesen magyar(föleg hogy rengeteg székely valja magát magyarnak)igy szerintem is max.10% :))
miki, szerencsed hogy a hulyeseg nem faj...
tobbnyire a 30 eves korosztalyig mindenkinel van gep + net meg falun is, de nem ritka hogy az idosebbek is gepeznek
es rengetegen jatszanak valami online jatekkal, ha teruletileg nezzuk hogy szekely akkor van biztos 20% vagy tobb.
kapásbol ismerek 3 embert akine htc m8 a van vagy samsung galaxy s mittudom hányasa FALUBAN is ugyhogy a teknika nincs lemaradva
méghogy 1 2 gép van....1 2 ház van ahol nincs gép az már más ki játszik s ki nem
Michael122, ha szemedben elmaradottak is... ki kell ábrándítsalak. NE az mszmp-től, se nem a degenerált koalíciótól informálód. (Mit is tudhat egy tetves kommunista?)
Székelyföldön majdnem minden háztartásban van számítógép, legalább 70-80%-ra le van fedve. Képzeld még internet is van, sőt egyes helyeken még gyorsabb, mint Magyarországon...
Folytassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!