Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fraps miért nem veszi fel a...

Fraps miért nem veszi fel a hangot?

Figyelt kérdés

Sem a mikrofon sem a játékbeli hangokat nem rögzíti.Megnéztem a beállításokat ott engedélyezve van a Win 7 sound felvétel és a mikrofoné is.Próbáltam futtatni

xp alatt is és semmi eredmény.egyébként 29 fps el veszek fel lehet ez a baj?A játékban is 20-30 fps em van de nem akad sem a játék sem a felvétel.Ötlet?

2015. febr. 19. 16:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok:.Divx en és Media Playeren is lejátssza ,de nincs hang a rendszer hangok is engedélyezve vannak.
2015. febr. 19. 16:17
 2/4 anonim válasza:
Frapsen belül opcioknál van hogy be lehet állitani hogy vegy a hangot vagy ne vagy ez a hiba vagy hogy nincs ki választva hogy milyen készülékel vegye a hangot
2015. febr. 19. 16:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Record Win 7 sound ki van választva és a sztereó ezenkívül a multichanelben sem veszi fel ötlet?
2015. febr. 19. 17:56
 4/4 anonim válasza:
elsö válaszoló Én nem vagyok ott hon ebben a témában nagyon de ha a listán van még opció akkor próbáld végig mindet
2015. febr. 19. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!