Csak nekem sz*r a Uplay?
Figyelt kérdés
Egy hónapja megvettem az AC4-et (black flag) és jáccottam vele is rendesen. Arra emlékszem hogy kihozott valami frissítést, de meg kellett állítanom mert késő volt és én meg fáradt, úgyhogy máskorra halasztottam. Pár nappal később nyitnám meg a Uplay-t és azt látom hogy a töltő (Windows 7 en az egér mellett a kék kör) elkezd pörögni, aztán villog kettőt-hármat majd eltűnk. Várok hogy mi lesz de lósz*r se történik. Volt már valakinek ilyenje és ha igen ilyenkor mit kell tenni?2015. febr. 18. 14:32
2/9 A kérdező kommentje:
Oh hogy újra kell? És akkor nem vesznek el a cuccok (játékok) amiket már ráraktam? (AC4)Hanem ottmaradnak a gépen amíg újra nem rakom a Uplayt?
2015. febr. 18. 20:56
3/9 anonim válasza:
Hát a mentéseid húzd ki a biztonság kedvéért, de tudtommal a Uplay minden AC mentést szinkronizál, azaz, ha új gépet vennél, akkor is meglennének a mentéseid. Valószinűleg pont akkor lőtted ki a klienst, amikor kulcsfontosságú dolgot frissített. Lehet hogy az AC4-edet újra kell telepíteni, de a mentéseid meglesznek. (U.i: Azért tényleg húzd ki valahova a mentéseid, csak a biztonság kedvéért)
4/9 anonim válasza:
(Szóval igen, a Uplay-t töröld le, és rakd újra)
5/9 A kérdező kommentje:
Azt hogy kihúzni kifejtenéd jobban mert nekem nem jön le mit szeretnél.
2015. febr. 18. 21:47
6/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy a játék tárolja a mentéseid a számítógépen. Ezeket a fájlokat kihúzod valahova (bárhova, másik meghajtóra, cd-re, pendrive-ra, de bőven elég egy másik mappába másolni. Pl nyitsz neki egy mappát, tök8.)
És miután újraraktad a Uplay-t, és az AC4-et ha szükséges, ezeket a kihúzott mentésfájlokat ugyan oda visszahúzod, ahonnan kiszedted.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket is szerintem már értem.
2015. febr. 19. 13:46
8/9 anonim válasza:
Hát akkor hajrá. :) Ne aggódj, nem nagy valami. Olyan mintha egy zenédet másolnád át egy másik mappába, s utána vissza ugyanoda (csak a kettő között újratelepíted a uplay-t)
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült! :D #alejgobbsegitsegamitvalahakaptam :DDD
2015. febr. 20. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!