EgyNevEgy kérdése:
Az normális, ha megkönnyeztem a GTA V végén?
Figyelt kérdés
Ugye a GTA V végén van olyan,hogy mindenki életben marad,Michael meghal,Trevor meghal.Én a hülye fejemmel azt választottam,hogy Michael haljon meg.És ugye Michael "tisztességes" ember,családos.És én ezen megkönnyeztem.Ez mennyire normális?2015. febr. 16. 21:47
1/3 anonim válasza:
Semennyire. Szerintem beteges. Ez csak egy kib*aszott játék.
2/3 anonim válasza:
Hát te rosszabb vagy mint a 0-24 WOW kockák. Nyugi amúgy velem is történt már hasonló baromság. Próbáld meg nem beleélni magad. Csak egy játék.
3/3 anonim válasza:
#1: miért, ennyi erővel akkor az se normális, ha valaki egy filmen elérzékenyül? Pedig az csak egy ki****ott film, színészekkel meg kitalált történettel.
Mióta a játékoknak története van, ugyanúgy képes érzelmeket kiváltani, mint egy könyv vagy film. Nincs ebben semmi kivetni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!