Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA V ben miért lehet az,...

EgyNevEgy kérdése:

A GTA V ben miért lehet az, hogy csak 61% osra tudtam kijátszani? És a GTA Online hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Olvastam olyanokat,hogy a Gta V ben a hackelés befolyásolja,hogy mennyire tudod kijátszani..Ez mennyire igaz,és valaki tudna írni egy listát arról,hogy mik ezek a hackek?Spoiler:És az utolsó nagy rablásnál ezért tudtam csak 200.000.000$ lopni,amiből minden karakteremnek csak 27 milka járt?És a Gta V Online hogy néz ki?Ezt úgy értem,hogy vannak külön szerverek?Bocsánat ha hülye a kérdés,de én Sampos,MTA s vagyok.És mennyire éri meg Xbox Live Goldot venni 1évre,vagy inkább kezdjek el gyűjteni Xbox One ra?Tudom sok a kérdés,de már nagyon szeretnék ezekről tudni,hogy mi hogy van.Előre is köszönöm a válaszokat! :D

2015. febr. 15. 13:05
 1/5 anonim válasza:

Nnnaszóval. A hackelés mindössze az achievmentszerzést blokkolja amíg aktiválva van a cheat. Ha deaktiváltad minden megy tovább a maga rendjében. Amik miatt nem játszhattad ki 100%-ra azok a következők lehetnek:

-nincs meg az összes mellékküldetés

-nincs meg kellő számú random event (emberek akiket el kell vinni innen oda, pénzszállítórablások, ellopott biciklik stb...)

- nincs meg az összes knife flight, under the bridge, stunt jump stb.

- nincs meg az összes gyűjtendő cucc : spaceship part ilyen vízalatti hidden package, radioactive waste, epsilon tract..

2015. febr. 15. 20:57
 2/5 anonim válasza:
A lopásból azért járt kevesebb mert minden kis apró fogaskeréknek a rendszerben meg kellett kapni a részét. Mit értek ezalatt? Gunmanek, a menekülés, a hacker... Nem tudom melyik módot válsztottad
2015. febr. 15. 20:59
 3/5 anonim válasza:

A GTA Online az alap szigeten játszódik. A játék elején generálsz karaktert, utána meg kb lest 500 dollárod meg egy pisztolyod és eleinte sokan fognak szivatni mert megtehetik. A pénz- és xp (vagyis itt rp) szerzésnek két formája van:

- kooperatív küldetéseket végzel el a megbízatódnak más online játékosokkal összeverődve

-vagy különböző pvp tevékenységeket végzel (deathmatch, verseny, capture the flag, last team standing, versus mission)

Nagyjából ennyi az alapkoncepció. A freeroam pályán 12 en vannak de ha egy küldetésbe lépsz be akkor átrak egy olyan pályára (ami ugyan azon a helyszínen van) ahol csak azok vannak a kik a küldetést csinálják. Ennyi. Ja és az xbox live gold ugyanúgy megy xbox oneon is. Nekem kicsit túl sok még a one.

2015. febr. 15. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
2015. febr. 16. 21:43
 5/5 A kérdező kommentje:
És azt is,hogy ilyen rövid idő alatt jött válasz! :D
2015. febr. 16. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!