Szeretnék Wowozni. Mit kell letöltenem, csinálnom? PLS
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Nem nagyon vágom, hogy mi kell hozzá, jó lenne ha elmagyarázná valaki! Köszii! :D2010. febr. 11. 18:25
1/6 anonim válasza:
NE!
Ne kezd el, függő leszel....
2/6 anonim válasza:
Már miért lenne tőle függő? Én is játszok 3 hónapja mégsem vagyok az. Sőt 1-2 óra után meg is unom.
Itt van, mit kell hozzá letölteni. [link]
(enUS verziót, és enUS patcheket szedd le)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Az összes enUS patcheket le kell töltenem? :D És nem kell valahol regisztrálni vagy ilyesmit csinálni? :D
2010. febr. 12. 16:56
4/6 anonim válasza:
A szervertől függ, hogy mennyi patch kell. Én a tauri szerveren játszok, ahhoz le kell szedned az összeset onnan.
Itt tudsz regelni: [link]
Ha kész a patchelés, akkor meg kell nyitnod a WoW/Data/enUS mappában a realmlist.wtf fájlt szövegszerkesztővel és át kell írnod az első sort erre: set realmlist hu.logon.tauri.hu.
Ez fontos, addig ne jelentkezz be a játékban, míg ezt nem csináltad meg.
6/6 anonim válasza:
Amúgy észrevettem, hogy azok kockáznak meg függőznek a leghangosabban, akik lószart sem értek el a wowban, mert sem ott, sem a való életben nincs semmi ambíciójuk, kitartásuk, céltudatosságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!