Segítséget kérnék a GTA V játékban! Mit tegyek?
Elkezdtem XBOX 360-on vinni a GTA V-öt, és ott már rég kirabolták az ékszerboltot, sőt volt az a küldetés, amikor vallatni kellett a csávót, és ugye Trevorral kellett kínozni, az is megvolt. Kivittem a kisebb mellékküldetéseket is, például Franklinnél a paparazzi-s csávósat, már azokat is letudtam (ugye Franklin megverte/ölte, és elvette a pénzét.)
Most ott tartok, hogy csak egy naracssárga koponya van az egész térképen, ami Trevornál a Rampage, ugye akkor darálja az ellenséges bandákat, vagy nem tudom, de az a lényeg, hogy csak az a narancssárga koponya van a térképen, már azt kivittem, aminél gránátvetővel kell a katonákra lőni, de például Franklinnél sem Michaeal-nél nincs semmi küldetés. Most ez BUG vagy így megy a játék? Ha így megy, akkor mit csináljak hogy más küldetés is legyen??? Mert ahogy tudom, az a "koponyás" az mellékküldetés. Ha azt mondjátok, hogy nézzek youtube-on gameplayt, akkor az rossz, mert nem tudni, ki milyen sorrendben csinálja...
A válaszokat köszönöm.
Kérdésekkel válaszolnék.
-A "Merryweather Heist" készvan-e?
-A "Blitz Play" rablás Heist Setup küldetései kész vannak-e?
-Volt-e pl olyan Hs-el jelölt küldetés melyben csak három db maszkot kellett venni?
-Mond neked valamit az hogy "Getaway Vehicle"?
Mivel nemtudom pontosan a sztoriban hol akadtál el ezért leírom azt amiben a legtöbben szoktak megrekedni.
A "Blitz Play" rablásnak öt előkészületi küldetése van. Ebből az egyiket nem jelöli a radar ez a "Getaway Vehicle". Vagyis keress egy tetszőleges személykocsit. Ha a játéknak ez megfelel a bal felső sarokba kiírja hogy jóe. Ha jó akkor parkold le a városba valami csendes nyugodt helyen. Ha a hely megfelelő a játék ismét jelezni fog plusz azt is hogy kit hívj fel a "Mark Getaway Location" lehetőséget választva a telefonkönyvben.
Remélem jutsz valamire. :)
Ez van a jelöletlen dolgokat énse szeretem. :D
Átláthatóság képpen leírom melyeknél van "Getaway Vehicle" -re szükség hogy a későbbiekben se legyen gond.
Összesen három helyen van rá szükség.
1."Blitz Play"
2."The Bureau Raid" A.Fire Crew opció
3."The Big Score" B.Obvious opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!