Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call of Duty 4 nem települ...

Call of Duty 4 nem települ fel? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Windows 8.1 64bites op rendszerem van és amikor telepíteni akarom a cod4-et a telepítés megáll a "Updating component registration" pontnál és nem települ tovább a játék mi a megoldás? (a játékot eredeti dvd-ről akarom telepíteni)

2015. febr. 14. 16:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
de mi a hibaüzenet amit kidob? azt írd le, az lényegesebb, mint hogy hol áll le
2015. febr. 14. 16:49
 2/14 A kérdező kommentje:

beteszem a dvd-t, beirom cd key, megadom a telepítés helyét, elfogadom a licenc feltételeket, rányomok a telepítésgombra.

Elindul a telepítés de a zöld csík megáll és a zöld csík alatt az van írva hogy "Updating component registration" és ott áll akár órákig. Nincs semmiféle hibaüzenet.

2015. febr. 14. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:
hááát nem tudom..... talán próbáld meg valahogy updatelni a punkbustert ha van a gépen, és a videókártya drivert
2015. febr. 14. 18:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Egy tavalyi Windows Update óta nem lehet lemezről telepíteni a CoD4-et. Teendők:

Start menü

A keresőbe írd be : Update

Válaszd a Windows Update pontot.

"View installed updates" (sajna nem tudom, mi a magyar megfelelője , talán Frissítési előzmények, vagy ilyesmi)

Keresd meg a KB2918614 jelű frissítést (ha minden igaz, 08. hónap körül), és töröld le.

Telepítsd a CoD 4-et

Az Update a következő alkalommal újra le fog töltődni, de az már nem zavar be a játéknak.

Nekem ez a módszer segített, remélhetőleg neked is beválik.

2015. febr. 14. 20:27
 5/14 anonim ***** válasza:
vagy szedd le torrentről, a multi akkor is működik, singlet meg megcrackeled
2015. febr. 16. 18:33
 6/14 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám de nem tudom visszanézni a windows frissítés előzményeit mert üres meg sem jeleníti... újratelepítés előtt láttam azokat a fájlokat amik között keresni kell azt amelyiket ki kell törölni deígy már veszett fejsze nyele...
2015. febr. 25. 21:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Leszedtem torrentről mountoltam a cd-t és ugyan ott akad el.
2015. márc. 1. 21:52
 8/14 A kérdező kommentje:
ja és töröltem azt a frissítést de még igy sem sikerült feltegyem és a legutóbbi frissitéssel vissza se települt a KB2918614 frissités
2015. márc. 1. 21:57
 9/14 Lakatos Géa ***** válasza:
Lehet a 8.1 nem tetszik neki. De frissítheted a drivert, a DirectX-et stb. 4-es: Ez fura, én pár hónapja halál lazán felraktam a gépemre. Mondjuk az enyémen Win 7 van
2015. jún. 24. 15:41
 10/14 Máder László válasza:
nekem ugyanez van de még azt a frissítést sem találtam meg...
2015. nov. 1. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!